www.modernitovarna.com
HMS Industrial Networks AB

Synchronizace v řádu nanosekund prostřednictvím softwaru IXXAT

Společnost HMS přidala ke svým osvědčeným řešením IXXAT IEEE 1588 software pro protokol IEEE 802.1AS – první komerčně dostupný softwarový balíček pro vysoce přesnou synchronizaci v sítích AVB a TSN.

Synchronizace v řádu nanosekund prostřednictvím softwaru IXXAT
IEEE 802.1AS je adaptovaná verze profilu IEEE 1588 určená speciálně pro systémy AVB a TSN (Audio/Video Broadcasting a Time Sensitive Networking). IEEE 802.1AS jako nejdůležitější součást systémů AVB a TSN umožňuje vysoce přesnou synchronizaci zařízení a systémů.

Software IXXAT pro protokol IEEE 802.1AS přináší zákazníkům výhody osvědčeného a otestovaného softwarového balíčku stejně jako přednosti profesionální údržby a dalšího rozvoje.

Software pro protokol 802.1AS od HMS, inspirovaný MISRA-C, vychází z kódu ANSI C a má modulární strukturu s jasným oddělením vrstev závislých a nezávislých na médiu. To umožňuje snadné portování a rychlou implementaci do různých cílových systémů. Software pro časově citlivé, výhradně slave koncové stanice přijímá synchronizační informace poskytované jednotkou grandmaster a umožňuje synchronizaci lokálních hodin reálného času RTC (Real Time Clock). Software podporuje algoritmus Best Master Clock, který však může být eventuálně vyřazen.

Kromě splnění požadavků systémů AVB a TSN jsou podporovány další speciální požadavky automobilového průmyslu, jako krátká doba synchronizace (do 1 ms v rámci 1 s) a optimalizace využití paměti.

Kromě produktů IXXAT IEEE 1588, jako jsou software pro protokol IEEE 1588, IP Core a nástroje pro správu, nabízí firma HMS také širokou paletu služeb založených na rozsáhlých zkušenostech v oblasti IEEE 1588. HMS pomáhá zákazníkům ve všech fázích procesu vývoje, od konzultací a specifikace přes implementaci a adaptaci pro cílový systém až po testování finálního produktu.

Více informací je dostupných na www.ixxat.com/1588

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP