www.modernitovarna.com
HMS Industrial Networks AB

HMS Networks rozšiřuje řadu vysoce výkonných komunikačních bran Anybus

Nové komunikační brány Anybus® Communicator umožňují rychlou a jednoduchou komunikaci mezi průmyslovými sítěmi a přinášejí tak lepší provozní výkon.

HMS Networks rozšiřuje řadu vysoce výkonných komunikačních bran Anybus
Společnost HMS Networks rozšiřuje svou druhou generaci vysoce výkonných komunikačních bran řady Anybus Communicator, které umožňují ještě rychlejší přenos dat mezi sítěmi v průmyslových systémech. Třináct nových verzí pro datové propojení mezi sítěmi EtherCAT, EtherNet/IP, Modbus TCP, PROFIBUS a PROFINET usnadňuje uživatelům propojení mezi různými řídicími systémy, odstraňuje ostrůvky automatizace a maximalizuje provozní výkon.

Osvědčená a rychlá komunikace pomocí komunikačních procesorů Anybus NP40

Oceněný průmyslový síťový procesor Anybus NP40 zajišťuje, že brány Anybus Communicator splňují náročné požadavky průmyslu z hlediska výkonu, spolehlivosti a bezpečnosti. Komunikační brány s novým hardwarem a softwarem umožňují téměř okamžitý přenos dat – až desetkrát rychlejší než jejich předchůdci. Uživatelé také mohou mezi sítěmi vyměňovat podstatně více dat, protože brány přenášejí do připojených PLC a z nich až 1 500 bajtů.

Robustní a bezpečná komunikace
Brány jsou zkonstruovány s použitím pečlivě vybraných komponent, jsou ve shodě s průmyslovými standardy, nesou značky CE a UL a jsou navrženy tak, aby zvládly náročná průmyslová prostředí.
Pro ochranu uživatelů před počítačovými útoky mají integrovaný fyzický bezpečnostní spínač, který zabraňuje neoprávněným změnám konfigurace a zabezpečí funkce spouštění, aby odolávaly útokům a infekcím malwarem.

Rychlá instalace a intuitivní konfigurace
Díky optimalizovanému designu krytu, intuitivnímu grafickému rozhraní a snadno srozumitelné dokumentaci jsou zaručeny rychlé postupy instalace a konfigurace.

Instalace je zjednodušena kompaktní konstrukcí brány s předem orientovaným uspořádáním portů a montáží na lištu DIN, která umožňuje instalaci brány v blízkosti připojených zařízení, čímž se snižuje množství potřebné kabeláže.

Uživatelé mohou brány konfigurovat brány pomocí funkce drag and drop ve webovém grafickém uživatelském rozhraní (GUI), které je přístupné prostřednictvím vyhrazeného ethernetového portu. V GUI mohou uživatelé také sledovat síťový provoz a diagnostikovat problémy dříve, než se stanou závažnými.

K dispozici je též praktická asistence, protože kód QR v grafickém uživatelském rozhraní vede na podrobný návod k instalaci a konfiguraci.

„Brány Anybus Communicator, které uvádíme na trh, jsou nejpokročilejšími produkty v našem sortimentu komunikačních bran,“ vysvětluje Fredrik Brynof, produktový manažer pro brány Anybus ve společnosti HMS Networks. „Brány Anybus Communicator jsou spolehlivé, výkonné a bezpečné. Navíc přinášejí novou úroveň uživatelské přívětivosti díky optimalizovanému designu a intuitivnímu grafickému rozhraní. To vše činí z komunikačních bran Anybus Communicator vynikající volbu pro každého, kdo chce propojit data mezi průmyslovými sítěmi. Brány Anybus Communicator usnadňují připojení PLC, odstraňování automatizačních ostrůvků a maximalizaci provozního výkonu.“

Brány Anybus Communicator jsou k dispozici skladem jako samostatné jednotky připravené k instalaci. Uživatelé je mohou přizpůsobit tak, aby splňovaly požadavky OEM na firemní označení. Brány lze také předem nakonfigurovat a uzamknout, aby mohly být použity jako pevně integrované komunikační komponenty automatizačního zařízení nebo stroje.


  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP