www.modernitovarna.com
HMS Industrial Networks AB

Společnost HMS Networks představuje nová řešení vzdálené konektivity od společnosti Ewon, kde se hardware setkává se softwarem

Od 17. dubna společnost HMS Networks doplnila svá řešení vzdálené konektivity o nedávno získaná softwarová řešení WEBfactory i4connected a i4scada, nově představená pod značkou Ewon®. Rozšířená nabídka poskytuje výrobcům strojů a jejich zákazníkům ucelené řešení IIoT pro sběr dat ze strojů a jejich prezentaci ve snadno použitelném webovém rozhraní.

Společnost HMS Networks představuje nová řešení vzdálené konektivity od společnosti Ewon, kde se hardware setkává se softwarem

 Ewon i4connected

Nabídka značky Ewon společnosti HMS Networks zahrnuje globálně nejpoužívanější řešení pro vzdálené připojení strojů, která umožňují bezpečný přístup ke strojům na dálku a sběr dat pro proaktivní a efektivní údržbu strojů.

Díky novým softwarovým řešením i4 budou výrobci strojů a jejich zákazníci moci vizualizovat data z připojených strojů ve webovém rozhraní, což pomůže zlepšit jejich rozhodování a řízení a servis jejich strojů a minimalizuje riziko nákladných prostojů strojů a zařízení.

Jak to funguje

Jakmile je do počítače nainstalována komunikační brána Ewon Flexy nebo Netbiter, může se software Ewon i4connected dát do práce. I4connected shromažďuje data z bran Ewon a předkládá je uživateli ve snadno srozumitelném grafickém uživatelském rozhraní. Složité průmyslové procesy jsou zobrazeny jednoduchým způsobem, což uživateli umožňuje bezpečné připojení a získávání dat ze závodů, budov, strojů, zařízení a snímačů. V softwaru i4connected lze data vizualizovat a analyzovat v reálném čase, a to uživateli pomáhá při rozhodování na základě dat a při provádění prediktivní údržby.

Kromě toho přináší Ewon i4scada majitelům firem a integrátorům systémů užitek z plně webového softwaru SCADA, který pomáhá zlepšit efektivitu komplexních průmyslových procesů na místě a v reálném čase. Software i4scada umožňuje prostřednictvím rozhodování na základě dat dosáhnout lepší produktivity a optimalizace nákladů.

„Tento integrovaný přístup kombinuje naše úspěšné brány Ewon Flexy a Netbiter se špičkovým softwarem i4connected. Výrobci strojů a jejich klienti budou moci snadno získávat a využívat cenná data ze svých strojů ke zlepšení provozní efektivity a snížení nákladů. HMS je zkratka pro Hardware Meets Software, hardware se setkává se softwarem, a tato integrace je toho dokonalou ukázkou,“ říká Alexander Hess, generální ředitel obchodní jednotky Ewon firmy HMS Networks.

 


  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP