www.modernitovarna.com
HMS Industrial Networks AB

Nová verze M2Web od Ewon pro snadné monitorování KPI propojených strojů

Společnost HMS Networks nyní uvádí novou verzi služby M2Web, která umožňuje uživatelům produktů Ewon® Flexy nepřetržitě monitorovat klíčové indikátory výkonnosti (KPI) vzdálených strojů. Výrobci strojů a koncoví uživatelé mohou díky novému intuitivnímu a responzivnímu, mobilním zařízením přizpůsobenému grafickému rozhraní získat ze standardních PC, tabletů nebo chytrých telefonů plný dohled nad instalovanými zařízeními a schematický náhled na topologii všech propojených strojů.

Nová verze M2Web od Ewon pro snadné monitorování KPI propojených strojů
Možnost rychle zkontrolovat stav strojů je pro jejich výrobce a uživatele stále důležitější. Ovšem plnohodnotná řešení IIoT jsou často příliš složitá a jejich implementace je časově náročná a nákladná. Společnost HMS zacílila na tuto situaci svou inovativní službou M2Web, která je zdarma příslušenstvím všech produktů Ewon Flexy registrovaných v zabezpečené cloudové platformě Talk2M®.

Na službě M2Web uživatelé ocení zabezpečený přístup z mobilních zařízení, vycházející z webového prohlížeče, ke všech vzdáleným strojům vybaveným produkty Ewon Flexy. Uživatel se k ní může připojit ze vzdáleného terminálu HMI, webového serveru, PC, operátorského panelu apod. M2Web nevyžaduje instalaci žádného softwaru - uživatel jednoduše otevře standardní prohlížeč. V M2Web jsou informace prezentovány v moderním responzivním grafickém rozhraní, a pro celkový přehled o instalovaných strojích v provozu je k dispozici také schéma topologie.

Zcela nové funkce KPI umožňují uživatelům snadno získávat aktuální informace o technickém stavu a výkonnosti všech připojených zařízení. Uživatel pro každé zařízení Ewon Flexy jednoduše definuje výběrem parametrů v databázi proměnných až šest požadovaných KPI. Každý ukazatel KPI vizuálně zobrazuje svůj alarmový stav: modrá je pro běžný provoz, žlutá pro varování a červená pro alarm.

Služba M2Web není jen snadnou možností pro výrobce strojů sledovat z jednoho místa ukazatele KPI jeho zařízení, ale je to velmi šikovný nástroj i pro koncové uživatele. Výrobci strojů mohou dát službu M2Web snadno k dispozici koncovým uživatelům, a umožnit jim tak využívat ji jako snadný monitorovací nástroj, včetně sumarizovaného pohledu na všechny připojené stroje v závodě.

Služba M2Web, která využívá osvědčenou zabezpečenou cloudovou platformu Talk2M od HMS Networks, dává výrobcům strojů i koncovým uživatelům novou možnost nepřetržitého přístupu k instalovaným strojům z jakýchkoliv zařízení – z PC, tabletů nebo chytrých telefonů. Díky sledování klíčových informací, jež jsou dostupné v M2Web, může uživatel zabránit přerušení výroby a zlepšit její produktivitu.

Pro více informací navštivte www.ewon.biz/support.

 
Nová verze M2Web od Ewon pro snadné monitorování KPI propojených strojů
Nová verze M2Web od Ewon pro snadné monitorování KPI propojených strojů
Nová verze M2Web od Ewon pro snadné monitorování KPI propojených strojů

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP