www.modernitovarna.com
INTERROLL

Společnost Interroll představuje novou dopravníkovou platformu plug-and-play pro automatizovaná výrobní prostředí

S novou platformou lehkých dopravníků (Light Conveyor Platform, LCP) rozšiřuje společnost Interroll svou řadu produktů o nový systém pro řešení toku materiálu založené na společné platformě, které výrazně zvyšuje produktivitu výrobních procesů.


Platforma LCP je navržena jako modulární systém typu plug-and-play a umožňuje integrátorům velmi snadno implementovat škálovatelné části pásových dopravníků tak, aby bylo možné rychle splnit požadavky konkrétních zákazníků týkající se automatizace toku materiálu. Vysoká kvalita a dostupnost těchto systémů je zajištěna mimo jiné používáním výrobků, které se již mnohokrát osvědčily u uživatelů po celém světě.

Při využití potenciálu produktivity výrobních montážních a balicích linek hraje klíčovou roli efektivní přísun a odebírání materiálu. Rychle se měnící provozní prostředí v mnoha odvětvích navíc vyžaduje flexibilní dopravníkové systémy, která se snadno přizpůsobí novým požadavkům. To je to, čeho nový systém pro řešení toku materiálu od společnosti Interroll dosahuje ve vztahu k provozním technikům i integrátorům systémů: odpovídající pásové dopravníky na bázi LCP lze snadno sestavit z předem smontovaných a předem definovaných modulů bez jakékoli konstrukční práce a lze je rychle a bezpečně uvést do provozu, přičemž mohou být volitelně řízeny pomocí autonomního řídicího systému stroje, bez dalšího programovatelného automatu (PLC). V závislosti na požadavcích zákazníka a řešené úloze je však také možné připojení k externímu PLC s uživatelskými programy.

LCP od společnosti Interroll je platforma určená ke konstrukci dopravníků pro přepravu menších předmětů stejně jako krabic nebo pytlů o hmotnosti až 50 kilogramů. Dopravníky, které se mohou také vypořádat se sklonem nahoru i dolů, jsou poháněny kompaktními a energeticky účinnými bubnovými motory, které mají účinnost více než 85 %, což udržuje velmi nízkou spotřebu elektřiny a snižuje náklady na energii. Prostřednictvím populárního nástroje Layouter od firmy Interroll může být plně modulární systém projektován a konstruován velmi jednoduše a pohodlně na monitoru PC. Tím se výrazně zkrátí dodací lhůty projektu a sníží nezbytný objem práce integrátorů systémů. Předem definované velikosti modulů v různých délkách a šířkách navíc vytvářejí nejlepší podmínky pro rychlou výrobu dopravníků a krátké dodací lhůty.

Při vývoji nové platformy byl velký význam přikládán také maximální bezpečnosti na pracovišti a příjemnému pracovnímu prostředí. Komponenty platformy LCP, která byla navržena podle norem DfMA (Design for Manufacture and Assembly), byly před uvedením na trh důkladně otestovány a podrobeny extrémním zkouškám odolnosti a zatížení. Systém je vybaven integrovaným tlačítkem nouzového vypnutí, splňuje všechny příslušné bezpečnostní předpisy a má malou hlučnost za provozu.

Platforma LCP se vyrábí v závodě společnosti Interroll v dánském Hvidovre. Je již nyní k dispozici v Evropě a brzy bude také uvedena na trh v Asii a Americe.


Společnost Interroll představuje novou dopravníkovou platformu plug-and-play pro automatizovaná výrobní prostředí
Lehká dopravníková platforma LCP od společnosti Interroll je určená k přepravě menších předmětů, krabic nebo pytlů o hmotnosti až 50 kilogramů.


Společnost Interroll představuje novou dopravníkovou platformu plug-and-play pro automatizovaná výrobní prostředí
LCP od společnosti Interroll umožňuje výrazně zvýšit produktivitu výrobních buněk a montážních a balicích linek prostřednictvím efektivního přísunu a odebírání materiálu


Podrobné informace o produktu naleznete na adrese: https://www.interroll.com/products-solutions/unit-handling/conveyor-modules/light-conveyor-platform/.
 
 


 


  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP