www.modernitovarna.com
HMS Industrial Networks AB

Ovládejte jakoukoli klimatizační jednotku z automatizačních systémů založených na Modbus nebo BACnet prostřednictvím IR

Společnost HMS Networks uvádí na trh infračervené (IR)rozhraní Intesis® AC, které umožňuje integrovat libovolnou klimatizační jednotku, bez ohledu na značku a výrobce, do komunikačních sítí automatizačních systémů budov Modbus nebo BACnet.

Ovládejte jakoukoli klimatizační jednotku z automatizačních systémů založených na Modbus nebo BACnet prostřednictvím IR

Důležitost ovládání systémů klimatizace

Systémy HVAC jsou obvykle největšími spotřebiči energie v budově. Proto je pro vlastníky budov klíčové, aby dokázali tyto systémy monitorovat a řídit, a tak ušetřili energii i náklady. Během pandemie covidu-19 navíc vzrostla naléhavost hledání nových způsobů instalace a používání klimatizačních (AC) jednotek, protože je třeba brát velký ohled na větrání a dodávky „čistého vzduchu“.

Trh s klimatizacemi rychle roste a neustále se objevují nové značky a typy AC jednotek. Pro vlastníky budou je proto náročné integrovat AC jednotky do svých specifických systémů správy budov (BMS – Building Management System).

Univerzální IR rozhraní kompatibilní s více než 100 AC jednotkami

Nabídka značky Intesis zahrnuje ucelený sortiment rozhraní ke klimatizačním jednotkám, která umožňují tyto jednotky monitorovat a řídit z jakéhokoliv systému automatizace domu či bytu.

Sortiment byl nyní dále posílen tím, že společnost HMS uvedla na trh univerzální IR rozhraní Intesis AC, které umožňuje integrovat AC jednotky do automatizačních systémů založených na sběrnicích Modbus nebo BACnet. Nové rozhraní propojuje AC jednotku prostřednictvím infračerveného paprsku, což je způsob, který již nyní většina AC jednotek používá ke komunikaci se svými dálkovými ovladači. IR rozhraní Intesis AC je kompatibilní s více než 100 IR dálkovými ovladači a příslušnými AC jednotkami.


Ovládejte jakoukoli klimatizační jednotku z automatizačních systémů založených na Modbus nebo BACnet prostřednictvím IR

Rychlá konfigurace a diagnostika prostřednictvím Intesis MAPS

Nové rozhraní pro AC jednotky se konfiguruje prostřednictvím nástroje Intesis MAPS, který přináší integrátorům systémů mnoho výhod. Všechna instalovaná rozhraní mohou být konfigurována s využitím konfigurace projektu v jednotné šabloně MAPS, což usnadňuje kopírování konfigurace zařízení a uvádění nových projektů do provozu. Funkce diagnostiky značně zjednodušuje procesy uvádění do provozu a následné podpory.

Více se dozvíte na www.intesis.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP