www.modernitovarna.com
INTERROLL

Interroll uvádí na trh nový třídicí systém

Sant'Antonino, Švýcarsko.Společnost Interroll uvedením nového propadového třídiče Split Tray Sorter MT015S doplnila svou úspěšnou řadu řešení automatizovaného třídění o systém vhodný pro širokou škálu potenciálních uživatelů. Nový produkt usnadňuje firmám vstup na trh e-commerce nebo jej lze použít jako flexibilní doplněk ke stávajícím třídicím systémům, například v oděvním průmyslu, ve farmacii nebo u poskytovatelů zásilkových služeb.



Nový propadový třídič Split Tray Sorter určený pro automatické třídění přepravovaného zboží o hmotnosti až 12 kilogramů vychází z osvědčených principů mechanické konstrukce třídičů Interroll, což mu zajišťuje maximální dostupnost, velmi dlouhou životnost a rychlou návratnost. Díky tomu jsou tyto kompaktní a flexibilně rozšiřitelné třídiče obzvláště vhodné pro integrátory systémů, kteří chtějí svým zákazníkům umožnit implementaci e-commerce nebo strategie omnichannel. Třídiče jsou výkonné a cenově výhodné a uplatnění najdou např. v oděvním průmyslu nebo ve farmacii. Nový třídič Split Tray Sorter v kombinaci s třídiči s příčnými pásy od společnosti Interroll navíc nabízí poskytovatelům logistických, kurýrních, zásilkových a balíkových služeb ideální řešení pro zvýšení produktivity zákaznicky orientovaných distribučních center efektivním oddělením třídění malých balíčků od ostatního přepravovaného zboží.
 
Velmi krátké doby realizace projektu - začít lze od prvního dne
Již při konstrukci a vývoji nového třídiče Interroll Split Tray Sorter byla věnována zvláštní pozornost efektivním výrobním procesům, aby bylo možné dosáhnout optimálních výhod pro zákazníky a koncové uživatele. 
 
„Protože rychlé uvedení projektovaného zařízení do provozu dává našim zákazníkům rozhodující konkurenční výhodu, zaměřili jsme se nejen na technický výkon a kvalitu, ale také na velmi krátké dodací lhůty,“ říká Steffen Flender, výkonný ředitel společnosti Interroll Automation GmbH. 
 
„Systém má modulární a konfigurovatelný systém řízení. To umožňuje snadné, rychlé a bezpečné uvedení do provozu a následné připojení k příslušnému softwarovému systému správy zboží zákazníků, “uvádí Florian Funk, globální produktový manažer pro třídiče ve společnosti Interroll. Systémy navíc nabízejí možnost záznamu, vizualizace a zpracování provozního stavu třídiče v reálném čase a generování provozních dat, které jsou důležitým předpokladem pro prediktivní údržbu a aplikace Průmyslu 4.0.
 
Kompletní automatizace předchozích a následných procesů
Pro budoucí změny je výhodná schopnost systému pružně se přizpůsobit měnícím se procesům toku materiálu díky jeho modulární rozšiřitelnosti. Dodávku zboží do třídiče lze snadno automatizovat pomocí volitelného podavače Interroll Top Loader, který je založen na osvědčené technice přívodních dopravníků pro třídiče s příčnými pásy. V kombinaci s modulární dopravníkovou platformou (MCP) a připojení k etiketovacím nebo balicím strojům s bezkontaktní akumulací lze toto řešení použít, je-li to požadováno, dokonce k úplné automatizaci následných pracovních procesů, od vychystávání po přepravu.
 
„S propadovým třídičem nyní nabízíme inovativní řešení v základním segmentu. Budeme i nadále důsledně řídit expanzi a prohlubování naší třídicí platformy,“ říká Flender.
 



Interroll uvádí na trh nový třídicí systém
Interroll uvádí na trh nový třídicí systém

Interroll uvádí na trh nový třídicí systém
Interroll uvádí na trh nový třídicí systém

 Nový propadový třídič Split Tray Sorter zajišťuje velmi dlouhou životnost a rychlou návratnost systémů pro automatické třídění přepravovaného zboží o hmotnosti až 12 kilogramů.
Symetrickým rozdělením obdélníkových podnosů lze přepravované zboží přímo umístit do kartonů nebo přepravních kontejnerů podle cílového místa.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP