www.modernitovarna.com
INTERROLL

Interroll získal velkou objednávku v USA

Sant'Antonino, Švýcarsko. Společnost Interroll oznamuje, že získala velkou objednávku od přední platformy e-commerce v USA. Objednávka zahrnuje dodávku systémů svislých třídičů se zkříženými pásy pro dvanáct lokalit. Cena objednávky je v řádu desítek miliónů US dolarů.



Systémy třídičů budou instalovány v nových i stávajících závodech rozmístěných po celých Spojených státech.

Zvýšená poptávka po dodávkách prostřednictvím e-commerce v kombinaci s urgentní potřebou vyhovět hygienickým požadavkům na rozestupy mezi pracovníky v době epidemie covid-19 vytvořily nutnost urychleně rozšířit stávající distribuční infrastrukturu zákazníka. Zjednodušená konstrukce platformy třídiče se zkříženými pásy umožňuje koncovým uživatelům a integrátorům systémů realizovat projekty s dobou uvedení do provozu do šesti měsíců. Interroll získal objednávku na vybavení dvanácti distribučních závodů s jedním systémem v každé lokalitě, ve finančním vyjádření v objemu řádově desítek miliónů amerických dolarů.

Interroll získal velkou objednávku v USASant'Antonino, Švýcarsko, 3. července 2020. Společnost Interroll oznamuje, že získala velkou objednávku od přední platformy e-commerce v USA. Objednávka zahrnuje dodávku systémů svislých třídičů se zkříženými pásy pro dvanáct lokalit. Cena objednávky je v řádu desítek miliónů US dolarů.

„Svislý třídič se zkříženými pásy od firmy Interroll byl vybrán pro jeho výjimečnou výkonnost a osvědčené úspěšné použití v projektech velkého rozsahu na americkém trhu kurýrních a zásilkových služeb,“ říká Richard Keely, výkonný viceprezident společnosti Interroll pro Ameriku a člen vedení Interroll Group. „Dalšími rozhodujícími faktory pro získání této výjimečné příležitosti byly jeho malý půdorys, propustnost 8 000 kusů za hodinu v každé indukční zóně a navíc možnost třídit velmi rozdílné typy zboží a zásilek.“



Interroll získal velkou objednávku v USA
Mechanická konstrukce třídiče se zkříženými pásy od firmy Interroll umožňuje zákazníkům zkrátit dobu instalace. Po celém světě již bylo instalováno více než 400 třídičů.

Akcie Interroll
Registrované akcie Interroll Holding AG se obchodují v hlavním standardu na švýcarské burze SIX pod kódem 637289.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP