www.modernitovarna.com
INTERROLL

Nové vedení oddělení servisu pro oblast EMEA společnosti Interroll

Sant'Antonino, Švýcarsko, 27. listopadu 2018. Od 1. listopadu 2018 převzal odpovědnost za servisní aktivity společnosti Interroll v regionu EMEA (Evropa, Blízký východ a Afrika) Thorsten Steinle.

Nové vedení oddělení servisu pro oblast EMEA společnosti Interroll

Ve své nové roli vedoucího servisu pro region EMEA bude padesátiletý Steinle podporovat geograficky specifickou expanzi nabídky služeb v servisní síti společnosti Interroll. Soustředí se na další zvýšení spokojenosti zákazníků. Těžištěm bude proces harmonizace řetězce servisu okolo všech produktů a služeb firmy Interroll.



Steinle přináší téměř dvacet let mezinárodních zkušeností ze strategických a provozních pozic se zacílením na prodej, služby a trh s náhradními díly.

Před tím, než přišel k firmě Interroll, byl Steinle ředitelem servisu pro region EMEA výrobce obráběcích strojů DMG MORI Management GmbH s sídlem v Bielefeldu v Německu, kde byl odpovědný za poprodejní služby v oblasti EMEA (mimo Německo a jihozápadní Evropu) s obratem ve stovkách miliónů eur. Ještě dříve, od roku 2013, byl manažerem servisu pro Evropu u firmy DMG MORI Europe AG se sídlem ve Winterthuru ve Švýcarsku. Mezi lety 1999 a 2013 zastával různé pozice u společnosti Heidelberger Druckmaschinen AG v německém Heidelbergu, včetně seniorských pozic v divizi servisu a dodávek náhradních dílů, nebo pozici obchodního ředitele pro servis a náhradní díly pro oblast východní Evropy společnosti Heidelberger Druckmaschinen Osteuropa Vertriebs GmbH se sídlem ve Vídni.

„Těším se na spolupráci s Thorstenem Steinlem. S dlouhodobými zkušenostmi v oblasti servisu pro obráběcí stroje zaručuje strategicky odpovídající a provozně efektivní implementaci strategie firmy Interroll,“ říká Christoph Reinkemeier, výkonný viceprezident Global Sales and Service společnosti Interroll Group.

Kontakt pro tisk (globální)
Martin Regnet Global PR Manager
Interroll (Schweiz) AG
+41 91 850 25 21
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it."This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.www.interroll.com


Popisek:
Thorsten Steinle vede od 1.listopadu 2018 divizi servisu pro region EMEA společnosti Interroll.

Nové vedení oddělení servisu pro oblast EMEA společnosti Interroll

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP