www.modernitovarna.com
INTERROLL

Nový viceprezident pro inovace systémů u společnosti Interroll

Sant'Antonino, Švýcarsko. S účinnosti od 1. ledna 2020 převzal zodpovědnost za celosvětové inovační aktivity společnosti Interroll v nově vytvořené funkci viceprezidenta pro inovace systémů Dr. Christian Ripperda.



Christian Ripperda, jemuž je 39 let, bude ve své nové roli vést a koordinovat celosvětové inovační aktivity společnosti Interroll, které zahrnují strategie Projektového a vývojového střediska Interroll (IPCD – Interroll Project and Development Center) a oddělení Globálního produktového managementu a Správy duševního vlastnictví společnosti Interroll. V jeho gesci bude podpora všech inovačních činností skupiny. Odpovídat bude Jensu Strüwingovi, viceprezidentovi pro produkty a technologie, a členům vedení společnosti Interroll Group.

Christian Ripperda přišel do společnosti Interroll s dvanácti lety zkušeností z oblasti multidisciplinárního výzkumu a vývoje v oblastech informační techniky (IT), elektroniky a strojového vidění a se znalostmi vedení vývoje produktů a strategického rozvoje podnikání se specializací na digitalizaci (průmysl 4.0) a vyspělé technologie pro průmysl. Titul PhD v oboru elektrotechniky a fyziky získal na ústavu polovodičové elektroniky univerzity RWTH v Cáchách v Německu.

Před příchodem k firmě Interroll působil jako technický viceprezident u společnosti ISRA VISION AG (se sídlem v Darmstadtu, Německo), kde zodpovídal za strategický technický vývoj a související rozšiřování sortimentu produktů v oblasti řešení pro strojové vidění. Předtím pracoval u VDI Technologiezentrum GmbH, kde měl jako strategický konzultant na starost dlouhodobé strategie inovací pro různé klienty, a jako technický konzultant pro Německé spolkové ministerstvo vzdělání a výzkumu.

„Těším se na spolupráci s Christianem Ripperdem. S multidisciplinárním základem a bohatými zkušenostmi ve výzkumu a vývoji má výborné předpoklady pro další posilování našeho přístupu k inovacím a přináší rozhodující příspěvek k naší unikátní strategii produktových platforem," říká Jens Strüwing, výkonný viceprezident pro produkty a technologie Interroll Group.


Nový viceprezident pro inovace systémů u společnosti Interroll
Popisek: Od 1. ledna 2020 vede inovační aktivity společnosti Interroll Dr. Christian Ripperda jako nový viceprezident pro inovace systémů.


  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP