www.modernitovarna.com
INTERROLL

Výrobní kapacita závodu Interroll v Atlantě se zdvojnásobí

Sant'Antonino, Švýcarsko/Atlanta, USA. Společnost Interroll oznámila zvýšení výrobních kapacit v USA. V Hiramu nedaleko Atlanty (Georgia, USA) bude vedle stávajícího postaven nový závod. Společnost do rozšíření investuje celkem přibližně 11 miliónů amerických dolarů a dokončení druhého závodu se očekává do konce roku 2019.

Projektové aktivity společnosti Interroll v Severní i Jižní Americe zůstávají na vysoké úrovni a obrat v roce 2018 zaznamenal dvojciferný růst. Společnost současně představuje v rychlém tempu inovativní řešení, která uspokojují stále se vyvíjející požadavky trhu. Tento pozitivní vývoj posilují důležité trendy, jako rostoucí automatizace skladů a dopravy zavazadel na letištích nebo rozvoj e-commerce. 
"Vidíme, že vysoká poptávka po řešeních od firmy Interroll na amerických trzích neustává, naopak," říká Richard Keely, výkonný viceprezident pro Severní a Jižní Ameriku. "Proto se připravujeme zvyšováním výrobních kapacit, abychom našim zákazníkům a uživatelům i v nadcházejících letech zaručili rychlé dodací lhůty. 
Plánovaný objem investic bude přibližně 11 miliónů amerických dolarů (tj. přibližně 10,9 miliónu švýcarských franků). Projekt počítá s rozšířením celkové plochy závodu o přibližně 11 300 čtverečních metrů, z čehož přibližně 1 400 čtverečních metrů budou kanceláře. 
"Zvětšené kapacity nám umožní dále rozvíjet naši štíhlou a agilní výrobu a zvýšit stupeň automatizace našich závodů," řekl Keely.
 
Výrobní kapacita závodu Interroll v Atlantě se zdvojnásobí

Popisek:
Společnost Interroll postaví v Hiram nedaleko Atlanty (Georgia, USA) druhý výrobní závod.

 
Akcie Interroll
Registrované akcie Interroll Holding AG se obchodují v hlavním standardu na švýcarské burze SIX pod kódem 637289.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP