www.modernitovarna.com
HMS Industrial Networks AB

Výrobky řad Ixxat CAN@net NT a CANbridge nyní umožňují využívat jazyk pro zpracování skriptů Smart LUA a obousměrné zasílání zpráv MQTT a doplněn byl i nový hardware

S novým balíčkem Service Pack 2 rozšiřuje firma HMS Networks funkce svých produktů řad Ixxat® CAN@net NT a CANbridge NT. Uživatelé nyní mohou využívat chytré akce řízené událostmi a univerzální obousměrné zasílání zpráv MQTT do cloudových aplikací a z nich. Nový hardware CAN@net NT 100 doplňuje řadu CAN@net NT o jednotku s novou síťovou konektivitou.

Výrobky řad Ixxat CAN@net NT a CANbridge nyní umožňují využívat jazyk pro zpracování skriptů Smart LUA a obousměrné zasílání zpráv MQTT a doplněn byl i nový hardware
Produkty Ixxat® CAN@net NT a CANbridge NT jsou určené pro rychlé a snadné vytváření sítí založených na CAN, a to na místě i na dálku. CANbridge NT umožňuje využitím filtrů a překladových pravidel snadné propojení až čtyř sítí CAN a CAN-FD. Kabeláž sítí může být zjednodušena prostřednictvím využití topologií hvězda a strom a všechny připojené segmenty jsou chráněny galvanicky odděleným sběrnicovým rozhraním. Všechny produkty CAN@net NT mají navíc ethernetové rozhraní, které umožňuje vytvářet velmi distribuované sítě propojením až čtyř zařízení CAN@net NT prostřednictvím Ethernetu. Produkty CAN@net NT také umožňují přístup k sítím CAN a CAN-FD prostřednictvím Ethernetu z PC.

Nové funkce obsažené v balíčku SP2 rozšiřují možnosti zařízení CAN@net NT a CANbridge

Nový balíček Service Pack 2 přináší pro všechny produkty řad CAN@net NT a CANbridge pokročilé programování „Action Rules“ pro flexibilní definici a vykonávání událostmi řízeních akcí. Uživatelem definované akce, založené na jazyku pro zpracování skriptů LUA, mohou být spouštěny např. zprávou s definovaným obsahem nebo stavovou informací.

Ethernetové rozhraní produktů řady CAN@net NT umožňuje přímé propojení do cloudu prostřednictvím implementovaného protokolu MQTT. V balíčku SP2 je navíc představeno také oboustranné zasílání zpráv MQTT. Kromě odesílání např. alarmů a stavových informací do mobilních zařízení nyní lze zprávy z cloudu také přijímat. Zprávy jsou po předzpracování ve skriptech LUA a ověření věrohodnosti přenášeny do sítě CAN.

CAN@net NT 100 - nová konektivita

Společnost HMS také představuje nový hardware – CAN@net NT 100 – se síťovým konektorem D-Sub 9 pro připojení do sítě CAN nebo CAN-FD. Nový hardware doplňuje stávající produkty CAN@net NT 200 a 420, které jsou vybavené šroubovacími svorkami. CAN@net NT 100 je přímým následníkem starší jednotky CAN@net II, což znamená, že stávající zákazníci mohou v provozovaném systému snadno vyměnit instalovanou jednotku CAN@net II za CAN@net NT 100 a využívat všechny výhody, které přináší SP2.

Více informací o funkcích obsažených v balíčku Service Pack 2 a CAN@net NT 100 najdou zájemci na www.ixxat.com/bridges

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP