www.modernitovarna.com
HMS Industrial Networks AB

Výkonné multikanálové PC rozhraní CAN-FD Ixxat pro testovací systémy v automobilové výrobě a aplikace v průmyslu

Společnost HMS Networks rozšiřuje svou nabídku rozhraní pro PC značky Ixxat® o nové multikanálové rozhraní CAN-IB 640/PCIe s čtyřmi kanály, z nichž každý umožňuje připojení CAN-FD, CAN nebo LIN.

Výkonné multikanálové PC rozhraní CAN-FD Ixxat pro testovací systémy v automobilové výrobě a aplikace v průmyslu
Moderní systémy v automobilové výrobě a složité průmyslové aplikace často zahrnují několik paralelních sítí CAN a CAN-FD, které je třeba pro systémy testování, sledování nebo řízení k PC připojit současně. Přímou a pro uživatele cenově výhodnou integraci a propojení sítí umožňuje multikanálové rozhraní Ixxat® CAN-IB 640/PCIe od firmy HMS. Rozhraní CAN-IB 640/PCIe má čtyři kanály pro CAN-FD, CAN a LIN, takže většinu úloh lze realizovat pouze jedinou kartou. Je-li třeba rozsáhlejší konektivita, je možné využívat několik karet CAN-IB 640/PCIe paralelně – to je funkce, kterou podporují všechna rozhraní Ixxat pro CAN a která uživatelům umožňuje realizovat chytrá a rozšiřitelná síťová řešení.

Zaostřeno na výkon a inteligenci

CAN-IB 640/PCIe je aktivní počítačové rozhraní s výkonným mikroprocesorovým modulem, které je schopné v reálném čase číst velké objemy dat, opatřovat je časovým razítkem a filtrovat je. Připojení k síti je fyzicky realizováno dvěma konektory D-Sub 9, které jsou pro ochranu karty rozhraní a připojeného PC galvanicky oddělené.

Flexibilní a univerzální připojení k uživatelským aplikacím v PC

Všechna rozhraní CAN značky Ixxat jsou dodávána s obsáhlým balíčkem ovladačů pro Windows a Linux, včetně SocketCAN. Ovladače umožňují snadný a rychlý vývoj zákaznicky specifických aplikací, protože všechny karty PCI Ixaat mohou mít rozhraní z aplikace vytvořené stejným způsobem. To umožňuje flexibilní a univerzální přepínání mezi různými typy PC rozhraní Ixxat, např. pro USB, PCIe, PCIe Mini a Ethernet, bez nutnosti pokaždé přizpůsobovat uživatelský aplikační software. Součástí dodávky je jednoduchý monitorovací nástroj pro Windows, ale HMS nabízí i množství dalších analytických a konfiguračních nástrojů pro různé úlohy a případy použití.

K dispozici jsou volitelně, kromě balíčků proprietárních ovladačů, také standardizovaná API, jako J2534-Passthru nebo D-PDU API, která zjednodušují připojení k nástrojům třetích stran využívajícím stejná standardizovaná API.

O novém rozhraní CAN-IB 640/PCIe a nabízených nástrojích se více dozvíte na www.ixxat.com/can-interfaces

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP