www.modernitovarna.com
HMS Industrial Networks AB

Firma HMS Networks (HMS) dodala společnosti IAI Corporation IAI) sedmimilióntý produkt Anybus

IAI používá vestavné produkty Anybus od HMS pro připojení svých robotů a regulátorů pohybu k různým průmyslovým sítím v továrnách po celém světě

Firma HMS Networks (HMS) dodala společnosti IAI Corporation IAI) sedmimilióntý produkt Anybus
Zleva doprava; Christian Berghdahl, Product Marketing Manager, Anybus, HMS Networks,  Bartek S. Candell, General Manager - MU Asia, HMS Networks,  Toshihisa Tsukuda , Manager Software Section II and Kazunobu Maruyama,  Specialist Software Section I Development Dept.ve společnosti IAI. 

Vestavné produkty Anybus nabízejí připojení ke všem významným průmyslovým sběrnicím a sítím průmyslového Ethernetu a dodávají se ve formátech Chip, Brick a Module, aby splnily různé požadavky na integraci kladené zákazníky. V současné době jsou hlavním produktem používaným firmou IAI výměnné komunikační moduly Anybus CompactCom.
 
Dlouhodobá spolupráce mezi IAI a HMS 
HMS úspěšně spolupracuje s firmou IAI již téměř dvacet let a během té doby IAI používala několik různých generací vestavných produktů Anybus.
"Když jsme před osmnácti lety poprvé začali navrhovat systémy s produkty Anybus, byl jsem to já, kdo vyvíjel aplikační software. Vzpomínám si, že když jsme při vývoji měli spoustu otázek, HMS nám vždy dávala okamžitou a přívětivou podporu. Jednou z největších předností použití produktů HMS je právě výtečný servis a podpora, kterou nám firma poskytuje prostřednictvím svého japonského zastoupení. Tím se HMS liší od jiných firem. Moduly Anybus používáme stále a podpora, kterou nám HMS poskytuje, je také beze změn," říká pan Tsukuda, vedoucí vývoje softwaru firmy IAI Corporation.
 
"Jsme nadšeni, že jsme firmě IAI dodali již sedm miliónů produktů Anybus," říká Bartek Stelmasiak Candell, generální manažer pro obchodní jednotku Asie firmy HMS Networks, a pokračuje: "Vestavné jednotky Anybus podporují všechny důležité průmyslové sběrnice a sítě průmyslového Ethernetu, jež firma IAI potřebuje pro své roboty a regulátory pohybu. Jednotky Anybus tak umožňují připojit je k různým řídicím systémům, které používají jejich zákazníci z oboru automatizační techniky."
 
"Dodat první milión modulů Anybus nám zabralo více než deset let, ale z pěti na sedm miliónů jsme se dostali za pouhé dva roky, což považuji za fantastické," říká Staffan Dahlström, ředitel firmy HMS Networks, a pokračuje: "Jsme potěšeni úspěchem produktů Anybus a pyšní na naši schopnost zajistit zabezpečenou a chytrou komunikaci v tisících závodů po celém světě. Tato komunikace zajišťuje plné řízení zařízení a zdrojů našimi zákazníky i jejich koncovými zákazníky."

O značce Anybus – historie přelomových inovací
První modul Anybus byl vyvinut v roce 1994. Počet sběrnic, pro něž byly jednotky Anybus určeny, rychle rostl. Vestavné moduly Anybus tak umožňovaly výrobcům zařízení jednoduše se připojit k jakékoliv z významných sběrnic. V posledním desetiletí vývoj průmyslových sběrnic pokračoval a objevily se protokoly průmyslového Ethernetu s vysokým výkonem. Technika Anybus je díky plné konektivitě ke sběrnicím a průmyslovému Ethernetu a díky IT-funkcím a řešením pro funkční bezpečnost a zabezpečení vždy v čele, a nyní pokrývá i oblast bezdrátové komunikace. V současné době se v provozu používá sedm miliónů produktu Anybus. Klíčovou výhodou konceptu Anybus pro zákazníky byla a stále je multisíťová konektivita.

 
 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP