www.modernitovarna.com
EATON

Společnost Eaton prodává svůj podíl v MTX a bude se soustředit na průmyslová řešení SmartWire-DT

Společnost Eaton je lídr v oboru výroby dílů a systémů elektro-inženýrství a technologie průmyslové automatizace. Nyní prodává svůj 50 procentní podíl v MT ElektroniX GmbH (MTX) společnosti Turck a bude se soustředit na vlastní spojovací a komunikační systémy SmartWire-DT.

Společnost Eaton prodává svůj podíl v MTX a bude se soustředit na průmyslová řešení SmartWire-DT
V roce 2002 společnost Eaton ještě pod svým strým názvem Moeller GmbH a společnost Hans Turck GmbH & Co. KG založili novou společnost a každý z nich vlastnil 50 % akcíí. MT ElectroniX gmbH (Moeller-Turck ElectroniX) je nezávislou společností a zabývá se vývojem pro dvě partnerské firmy v oblasti technologie průmyslových sběrnic pro průmyslovou automatizaci.

V zájmu jejich strategického vývoje se obě firmy dohodly, že přesunou veškerou odpovědnost za MTX na společnost Turck. Oba partneři budou nadále spolupracovat na základě servisní smlouvy. Tím je zajištěno, že produkty společnosti Eaton budou stále vyvíjeny společností MTX.

"Když se řekne fráze - od libovolné konektivity k libovolné automatizaci, tak společnost Eaton vynakládá spoustu prostředků do technologie SmartWire-DT pro spojování a komunikaci v různých typech rozvaděčů. Když se zase řekne - snadná cesta ke spojení, tak SmartWire-DT ASIC integruje celé spektrum požadavků, jako je např. přenos malého objemu dat v oblasti malých senzorů a nebo naopak přenos velkého objemu dat pro integraci výkonných zařízení (frekvenční měniče, elektronické ochrany motorů nebo chrániče", říká Dr. Martin U. Schefter, Business Unit Manager pro průmyslovou automatizaci a výkonný ředitel holdingu Eaton GmbH.

Více informací na : www.eaton.com/moellerproducts,
Obrázek č.: MI-11-1207
Titulek: Dr. Martin U. Schefter, Business Unit Manager pro průmyslovou automatizaci a výkonný ředitel holdingu Eaton GmbH.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP