www.modernitovarna.com
EATON

Eaton Technology Road Show Europe: „Řešení od štíhlé konektivity k štíhlé automatizaci“

Eaton’s Electrical Sector, jako jeden z předních výrobců komponent pro elektrotechniku a automatizaci, společně s Eaton Hydraulics uvádějí celoevropskou putovní výstavu „Řešení od štíhlé konektivity ke štíhlé automatizaci“. Eaton Road Show bude putovat Evropou od října 2011 do konce roku 2012 a představí přímo zákazníkům široké pole inovací pro stavbu strojů a systémů: vystaveny budou nejen jednotlivé komponenty, ale také ucelená řešení, poskytující zákazníkům značnou přidanou hodnotu.

Eaton Technology Road Show Europe: „Řešení od štíhlé konektivity k štíhlé automatizaci“
Eaton Technology Road Show Europe zazáří jako ohňostroj nejvýznačnějšími produkty a klíčovými technologiemi, které nastavují měřítka efektivity, efektivnosti a udržitelnosti, když současně zajišťují vysokou úroveň výkonu, spolehlivosti, bezpečnosti a uživatelské přívětivosti. Vystaven bude mimořádně všestranný sortiment, skládající se z produktů a služeb pro rozvod energie a její kvalitu a pro průmyslovou automatizaci v oboru stavby strojů, určenou pro OEM i pro koncové zákazníky. Sortiment zahrnuje spouštěče motorů MSC, ochranné výkonové jističe pro motory PKE s elektronickou ochranou proti přetížení, flexibilní automatizaci a bezpečnostní řešení splňující nejpřísnější požadavky, stejně jako řešení pro optimalizaci energie včetně monitorování a energeticky úsporných řešení s pohony s proměnnou rychlostí, až po efektivní kvalitu energie a elektrohydraulická řešení.
Každý, koho Road Show zaujme, dostane příležitost získat na místě obšírné informace. Termíny a zastávky Expolineru (240kW autobus, 18 t těžký, 12 m dlouhý a 4 m vysoký) na Road Show mohou zákazníci, kteří projeví zájem, získat prostřednictvím svých místních obchodních kanceláří: www.eaton.eu/electrical/contact.

Další informace: www.eaton.com/moellerproducts, www.eaton.eu/lean

Obr. č: MI-11-1200, MI-11-1201, MI-11-1202

Titulek: Eaton Road Show, putující Evropou od srpna 2011 do konce roku 2012, bude přímo zákazníkům prezentovat široké pole inovací pro stavbu strojů a systémů.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP