www.modernitovarna.com
EATON

Eaton pokračuje v integraci firmy Moeller novým označením produktů a jejich obalů

Eaton je před dokončením integrace skupiny Moeller Group, k jejíž akvizici došlo v roce 2008. Mění se názvy výrobků a balení: od 1. července se postupně nahrazuje logo Moeller logem Eaton na všech produktech i obalech. Změna v celém sortimentu bude probíhat po celý zbytek roku 2011 a dokončení je plánováno do 1. ledna 2012.

Eaton pokračuje v integraci firmy Moeller novým označením produktů a jejich obalů
Všem výrobkům zůstane ten samý tvar, vzhled i funkce a ponesou stejné objednací kódy. Také čísla zboží a označení produktů zůstanou stejná. Eaton tím dává svým zákazníkům záruku kontinuity dodávek a dosažené kvality. Certifikáty produktů a dokumentace o typových zkouškách také nepozbydou platnosti.
Název Moeller zůstane v označení typových řad. Pro rozeznání produktů začleněných do nabídky Eaton od společnosti Moeller zůstane v označení příslušných typových řad sousloví „Moeller Series“. Všechny výrobky Moeller se ale stanou výrobky Eaton, takže na zboží, obalech, v katalozích a obchodních dokumentech bude „Moeller Series“ jen jako slovní označení, jinak budou nejpozději do 1. ledna 2012 na všech produktech i obalech výhradně loga Eaton.
Pokud jde o organizační otázky, výrobky a výrobní procesy, bude Moeller do společnosti Eaton plně integrován v horizontu následujících dvou a více let. Podniky Moeller převezmou Eaton Business System (EBS), jednotný systém pro kontinuální zlepšování pracovních procesů. To zaručí, že ve všech závodech kdekoliv na světě budou používány stejné výrobní a organizační procesy. Výsledkem bude transparentnost výroby a pro zákazníka jistota, že vždy dostane zboží a služby ve stejné úrovni kvality.

Více informací o změnách je na www.eaton-info.eu/en/brandchange

Obrázek č.: MI-11-1199

Titulek: Od 1. července začala na všech výrobcích i obalech náhrada loga Moeller logem Eaton

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP