www.modernitovarna.com
EATON

Univerzální moduly SmartWire-DT usnadňují modifikace výrobních zařízení

Na nákladech na retrofit funkcí výrobních zařízení mají značný podíl úpravy hardwarové konfigurace a aplikačních programů. Velmi jednoduchým řešením mnoha požadavků při konstrukci výrobních strojů a linek s možností modifikací a rozšíření jsou univerzální moduly pro komunikační systém SmartWire-DT od společnosti Eaton.

Univerzální moduly SmartWire-DT usnadňují modifikace výrobních zařízení
SmartWire-DT je inteligentní komunikační systém pro jednoduché zapojení tlačítek a dalších ovládacích prvků, spínačů a ochran motorů. Nahrazuje dřívější kabeláž řídicích signálů a odstraňuje nutnost přivádět vstupní a výstupní signály až na odpovídající svorky PLC. Univerzální moduly SmartWire-DT mohou nahrazovat komponenty, např. tlačítka, ochrany motorů nebo I/O moduly, s jejichž instalací se počítá až v budoucnu při úpravách výrobního zařízení. Uživateli to umožňuje vytvořit a naprogramovat v PLC celou úlohu v maximální konfiguraci, i když některá prvky dosud nejsou fyzicky nainstalovány a počítá se s nimi jako s volitelnou variantou až při budoucím rozšíření stroje či linky. Modifikace výrobního zařízení je potom velmi snadná: jednoduše se vymění univerzální jednotky slave za nakonfigurované komponenty a není třeba nijak upravovat ani hardwarovou konfiguraci systému, ani aplikační program.

Další informace: www.eaton.com/moellerproducts, Quicklink ID: ES2303

Obrázek č.: MI-11-1191

Titulek: Univerzální moduly pro komunikační systém SmartWire-DT jsou velmi jednoduché řešení v případě, že je třeba vytvořit více variant výrobního zařízení

Klíčová slova: stroj, SmartWire-DT

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP