www.modernitovarna.com
HMS Industrial Networks AB

Talk2M Easy Setup od HMS – zjednodušení konektivity pro automatizační inženýry

Společnost HMS Networks uvedla Talk2M® Easy Setup, nový průvodce konfigurací pro zdarma dodávaný software VPN Client eCatcher. Průvodce Talk2M Easy Setup vyžaduje k tomu, aby zpřístupnil routery Ewon® Cosy do cloudu Talk2M prostřednictvím zabezpečeného vzdáleného přístupu, jen ovladač pro USB paměť nebo SD kartu.

Talk2M Easy Setup od HMS – zjednodušení konektivity pro automatizační inženýry
Pro průmyslové routery Ewon Cosy, určené pro vzdálený přístup, jež zaujímají přední místo na trhu, byly vždy klíčovými vlastnostmi jednoduché použití a snadná údržba. Nyní jde HMS s Talk2M Easy Setup ještě o krok dále tím, že umožňuje uživatelům konfigurovat připojení produktů Ewon Cosy nebo Flexy k síti jen prostřednictvím PC a ovladače pro paměťové médium USB flash.

Průvodce Talk2M Easy Setup vede uživatele nastavením nejběžnějších připojení k internetu. Po ukončení konfigurace může být výsledný konfigurační soubor uložen lokálně na PC, do paměti USB flash nebo na kartu SD. Nakonec je paměťové médium připojeno do produktu Ewon, a router se následně připojí k Talk2M Secure Cloud.

Kromě zjednodušení procesu počátečního nastavení poskytuje Talk2M Easy Setup výrobcům strojů také dodatečný způsob, jak podporovat vzdálené instalace. Je-li stroj s routerem Ewon instalován v závodě u koncového zákazníka, může být nastavení sítě odlišné. Navíc mohou místní technici IT při údržbě sítě změnit nastavení routeru Cosy, které je potřebné pro vzdálený přístup. To se může stát jednoduše přidělením nové statické IP adresy, nebo složitěji instalací nového proxy-serveru.

Jestliže jsou takové změnu sítě identifikovány, mohou výrobci stroje svým zákazníkům pomoci tím, že jim emailem pošlou nový konfigurační soubor, kterým se jednoduše prostřednictvím USB disku aktualizuje software v routeru Cosy – bez nutnosti mít notebook, speciální software nebo využívat rozsáhlou podporu. Díky této funkci je pro výrobce strojů i jejich zákazníky uvedení stroje do provozu mnohem plynulejší. Talk2M Easy Setup umožňuje výrobcům strojů i koncovým zákazníkům konfigurovat nastavení připojení odkudkoliv a udržovat produkty Ewon Cosy vždy připojené.

Pro více informací navštivte www.ewon.biz/support.

 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP