www.modernitovarna.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Sledovač výrobních prostředků

Neoception Asset Tracker umožňuje sledování výrobních zařízení založené na cloudu Čtečky RFID IDENTControl System od firmy Pepperl+Fuchs používají pro identifikaci výrobních prostředků tagy, které odesílají objektově specifické informace prostřednictvím komunikační brány do cloudu Neoception, odkud mohou být data kdykoliv zobrazena. To vede k ůdetailnějšímu přehledu a usnadňuje plánování výrobních proces

Sledovač výrobních prostředků
Data z čtecích hlavic RFID jsou odesílána komunikační bránou IoT do cloudu Neoception, kde jsou kdykoliv k dispozici.

Tagy RFID umožňují určit počet pracovních cyklů dané komponenty, a to vytváří mnohem přesnější přehled o momentálním využití zařízení v závodě. Řešení využívající RFID a cloud dovolují sledovat širokou škálu výrobních zařízení, která vyžadují údržbu. Kromě velké spolehlivosti a soběstačnosti má systém i mnoho dalších výhod.

Čtečky RFID IDENTControl System od firmy Pepperl+Fuchs používají pro identifikaci výrobních prostředků tagy, které odesílají objektově specifické informace prostřednictvím komunikační brány do cloudu Neoception. Uživatelé služby potom mohou vidět data v cloudu kdykoliv a kdekoliv potřebují. Intuitivní uživatelské rozhraní má různá nastavení, která umožňují konfigurovat výrobní prostředky a spravovat notifikace.

Systém je velmi flexibilní, což znamená, že může být přizpůsoben požadavkům konkrétního výrobního podniku. Například umožňuje nastavit limity pro počet cyklů zařízení, které je možné vykonat, než je vygenerován požadavek na údržbu. To usnadňuje plánování servisních prací a působí jako prevence před selháním zařízení. Do jednoho systému je také možné integrovat několik výrobních linek. Uživatelé mohou vytvářet stavové požadavky, navázat určitý tag k zařízení nebo ho z něj odebrat v uživatelské obrazovce cloudu Neoception.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP