www.modernitovarna.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Společnost Pepperl+Fuchs pokračuje v seriálu digitálních akcí a zve vás na svůj druhý online summit

Pepperl+Fuchs vás zve na svůj druhý online summit. Po registraci, která je zdarma, získáte plný přístup k digitální akci, jež se uskuteční ve dnech 17. až 19. listopadu 2020.

Společnost Pepperl+Fuchs pokračuje v seriálu digitálních akcí a zve vás na svůj druhý online summit

Koncepce formátu bude podobná premiérové akci, která se konala v červenci, a stejné zůstává i motto „budoucnost vaší automatizace“; ovšem nový summit se bude věnovat i novým dílčím tématům. Zvláštní důraz bude kladem na rostoucí integraci provozní techniky (OT – Operational Technology) a informačních systémů (IT – Information Technology).

Toto obecné zaměření se odrazí také na tom, že každý den akce bude věnován jedné ze tří hlavních oblastí. Ty budou prezentovány plenárními přednáškami, prezentacemi a panelovou diskusí odborníků z firmy Pepperl+Fuchs a jejích partnerských firem:
• na cestě k revoluci IIoT – výzvy, přínosy a jednoduché úvodní kroky,
• digitalizace servisu a údržby – procesní průmysl v přerodu,
• nová úroveň ultrazvukové techniky – inteligentní, s velkou funkční bezpečností, autonomní.

Funkce chatu umožní účastníkům klást otázky, které budou zodpovězeny odborníky z firmy Pepperl+Fuchs nebo jejích partnerských firem. V online platformě bude dispozici speciální obsah, jako technické články, videa a prezentace, a další materiály budou doplněny po akci. To dá účastníkům vyšší přidanou hodnotu, přesahující obsah živé události. Aby se mohl zúčastnit každý, bez ohledu na svou geografickou polohu a časovou zónu, bude veškerý obsah dostupný v němčině i angličtině a prezentován dopoledne a odpoledne.

„Na náš první online summit jsme získali velmi pozitivní odezvu, a proto chceme pochopitelně v novém digitálním formátu pokračovat. Účastníci se mohou těšit na široký výběr témat a hluboké znalosti našich řečníků a průmyslových odborníků,“ komentuje Stefan Maus, ředitel globálního marketingu společnosti Pepperl+Fuchs.

Online registrace
Jestliže máte o akci zájem, můžete se na druhý online summit firmy Pepperl+Fuchs zdarma registrovat na www.pepperl-fuchs.com/summit-2020.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
Bezpečnostní absolutní polohování v ose X

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP