www.modernitovarna.com
Westermo Teleindustri AB

i-Line : nová řada produktů společnosti Westermo

Švédská společnost Westermo spustila novou produktovou řadu i-Line, do které patří zařízení pracující s rozhraním Ethernet. Tato zařízení nachází uplatnění hlavně v oblasti průmyslové automatizace, technologie budov a dohledových systémů. Nová řada i-Line obsahuje ethernetové switche, PoE switche a media konvertory.

i-Line : nová řada produktů společnosti Westermo
Zařízení patřící do řady i-Line švédské společnosti Westermo nabízí snadné použití a konfiguraci, průmyslové provedení a spolehlivost. Všechna zařízení z řady i-Line jsou určena pro montáž na DIN lištu a mají dualní napájení 24V DC. To je vhodné zéjména pro aplikace, kde je potřeba druhého nezávislého napájecího zdroje pro ještě větší spolehlivost. Každé zařízení je vybaveno konfigurovatelným výstupem pro signalizaci poruch portů nebo napájení. Zařízení má krytí IP-31 vyrobené z hliníkové slitiny, čímž je rozšířen rozsah provozních teplot.

Mezi základní ethernetové switche řady i-Line patří typ SDI-880, který má 8 Fast Ethernet 10/100TX portů. Tento switch je vybaven technologií 2Gbit/s Switch Fabric, která podporuje 2 prioritní fronty pro optimální průchod dat a propustnost samotného switche. Druhým typem je 8 portový switch SDI-862, který je vybaven 6 Fast Ethernet 10/100TX porty a dvěma optickými porty s možností volby typu transciveru. Při použití multimodového transciveru je komunikační vzdálenost až 2km, při použití singlemodového až 30km.

K dispozici jsou také kompaktní 5 portové switche o rozměrech (111.8 mm x 30 mm x 98.2 mm). Swtich SDI-550 má pět 10/100Base-TX portů, zatímco switch SDI-541 obsahuje čtyři 10/100Base-TX porty a jeden optický 100Base-FX port (multimode, nebo singlemode). Oba modely pracují s širokou škálou napájecích zdrojů. Ideálním napájením pro oblast technologie budov je 24V DC.

Řada i-Line také zahrnuje dva PoE swtiche navržené pro spojení zařízení v přehledových systéméch, kde jsou kladeny vysoké nároky na šířku přenosového pásma. Oba modely (jak 4 portový, tak 8 portový) nabízí dva Gigabitové uplink porty. Díky integrovanému power boosteru z 12V na 48V jsou tato zařízení ideální pro aplikace s PoE IP kamerami v autobusech, vlacích, nebo na lodích.

Posledním typem zařízení v řadě i-Line jsou media konvertory. Media konvertor MCI-211G převádí metalický ethernet 10/100TX na optický gigabitový ethernet. Na zařízeních jsou použity tzv. SFP (Small Form-factor Plugable) transcievry, které podporují různé typy přenosových vláken a různé přenosové vzdálenosti. Model MCI-422 není jen 2 kanálový media konvertor ale také kompaktní 4-portový 10/100 Mbit/s switch a lze ho snadno nakonfigurovat pomocí DIP přepínačů. Zařízení podporují jak multimodová, tak singlemodová optická vlákna.

Pro více informací navštivte www.westermo.com

Obrázky:
SDI-550: Kompaktní 5-portový ethernetový switch
PSI-1010G: 8 PoE+2Gb Booster PoE Switch. 24V or 48V.
MDI-211G: Gigabitový media konvertor

Westermo Teleindustri AB
Product Manager
KLOOSTERMAN Arne
Phone +46 (0)16 428 053
Fax +46 (0)16 428 001
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP