www.modernitovarna.com
NORD Drivesystems

http://energy.nord.com

NORD DRIVESYSTEMS nabízí kompletní řady vysoce účinných a bezpečných pohonů pro veškeré automatizační úlohy v oboru obnovitelných zdrojů energie. Aplikace zahrnují elektrárny na biomasu, sluneční a větrné. Odpovědí na požadavky tohoto specifického průmyslu je nová stránka http://energy.nord.com, která nabízí přehled produktového portfolia zahrnujícího vysoce výkonné decentrální měniče frekvence a pohony s krytím IP66.

http://energy.nord.com
Pro aplikace do prostředí s nepříznivými podmínkami firma nabízí široké spektrum doplňků k základnímu provedení pro kompletní sortiment výrobků. Jedná se například o odolnost vůči vyšší teplotě, zvýšenou odolnost proti korozi a zvláštní provedení snižující vliv koroze způsobené solí v přímořských oblastech. Pro aplikace v prostředí s nebezpečím výbuchu, jako např. výroba bioplynu, nabízí NORD výrobky ve shodě dle ATEX. S více než 10.000 prodanými ATEX-pohony ročně je NORD zkušeným partnerem pro volbu optimální technologie pro jakoukoli aplikaci.

Pro výrobu energeticky úsporných motorů IE2 a IE3 používá firma NORD vylepšený materiál spolu s kvalitnějšími plechy pro snížení provozních ztrát. Od té doby, co byly provedeny konstrukční změny, mají motory větší výkonovou rezervu, takže pro mnoho aplikací lze použít i motory nižších výkonů, což přináší zákazníkovi dvojnásobnou výhodu.

Obrázek: Nový web určený všem, kterým není lhostejná úspora energie v pohonných jednotkách – energy.nord.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP