www.modernitovarna.com
NORD Drivesystems

http://food.nord.com

NORD DRIVESYSTEMS vyrábí vysoce účinné a úsporné pohony pro potravinářský průmysl. Odpovědí na požadavky tohoto specifického průmyslu je nová stránka http://food.nord.com, která ukazuje realizovaná řešení a produkty v potravinářském odvětví.

http://food.nord.com
Portfolio výrobků NORD zahrnuje vlhku odolné převodovky, které jsou olejotěsné, hygienické a spolehlivé. Kompletní výrobní sortiment je možné dodat se zvláštním provedením, které umožňuje provoz v širokém intervalu pracovních teplot, hladký povrch pro snadné mytí, povrchovou úpravu s pětiletou zárukou, zvýšenou odolností proti korozi a speciální druhy maziva. Typické aplikace zahrnují hnětání, míchání, chlazení, dopravu a balení potravinového zboží. Převodovky mohou být přizpůsobeny a instalovány na jakémkoliv místě v potravinářských systémech a balicích strojích. NORD tímto poskytuje program pohonů, který se hodí prakticky do všech aplikací v potravinářském průmyslu.

Obrázek: Na http://food.nord.com mohou firmy z oblasti potravinářského průmyslu dostat rychlý přehled o aplikacích firmy NORD.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP