www.modernitovarna.com
NORD Drivesystems

Jedinečná robustní konstrukce principu „blokové skříně“

„Bloková skříň“ od firmy Nord je kompaktní jednodílný celek bez dělící roviny, v kterém jsou integrovány všechna ložisková místa a svoji konstrukcí eliminuje následky působení krouticích momentů a radiálních sil.

Jedinečná robustní konstrukce principu „blokové skříně“
Obrábění je prováděno na nejmodernějších CNC obráběcích centrech na jedno upnutí. Koncepce blokové skříně se vyznačuje největší přesností, tuhostí a pevností. Jelikož konstrukce skříně nemá svoji dělící rovinu, nevznikají zde žádné příčné síly nebo zatěžující momenty. Princip „blokové skříně“ navíc vytváří svým uspořádáním hřídelových os velmi kompaktní jednotku, do které je možné použít větší valivá ložiska, která garantují vysokou životnost.

Konstrukce blokové skříně poskytuje optimální těsnění, tichý chod, odolnost prosti vysokému krouticímu momentu, zvýšení životnosti lubrikantů, maximální provozní dobu ložisek a ozubených kol, vysokou spolehlivost a celou řadu dalších výhod. Jsou dostupná pro 6 možných pracovních poloh, s možností zrcadlového uspořádání, stejné velikosti skříní a připojovací rozměry pro všechny převody (2 a 3 stupňové).

Obrázek: Bloková skříň v porovnání s klasickou konstrukcí

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP