www.modernitovarna.com
NORD Drivesystems

my.nord.com umožňuje přístup k produktům a k detailům objednávek

NORD Drivesystems spouští svůj zákaznický portál myNORD: tato nová sekce výrobce pohonů, http://my.nord.com, nabízí on - line nástroj pro registrované zákazníky, kterým poskytne detailní informace o stavu objednávek, seznamu produktů, místních kontaktech a posledních novinek.

my.nord.com umožňuje přístup k produktům a k detailům objednávek
DriveExpert je vhodný a silný konfigurační nástroj pro řešení návrhů pohonů. Program používá pouze jednu stránku, odkud je přímý vstup na veškeré potřebné informace. V závislosti na uživatelském nastavení jsou dostupné a zobrazené pouze relevantní informace. Ty obsahují vše, co je nutné pro realizaci objednávky, včetně specifikačních listů, technických schémat a 3D modelů.

Nástroj OrderManager umožňuje zákazníkům kdykoliv kontrolovat stav otevřených objednávek a poskytuje přístup ke všem jejím detailům. Zaměřený na zlepšení kontroly dodání a integrace do výrobního plánu zákazníka dovolí uživateli filtrovat a třídit seznamy instrukcí a sledovat již odeslané zboží: dvojklikem se dostane přímo na web přepravní firmy. Nástroj OrderManager v budoucnosti umožní na požádání generaci veškerých podpůrných materiálů chronologicky řazených.

Nástroj LocatorTool poskytuje kontakty o místním zastoupení. Pro jednoduší zobrazení jsou přímým linkem propojeny s Google Maps. Detaily formou vCard mohou být přímo importovány do Outlooku.
Pomocí zasílaného newsletteru mohou zákazníci získávat důležité informace, nezávisle na stavu svých objednávek.

Balík MyNORD by měl být během letošního roku rozšířený. Zejména se jedná o implementaci dalších nástrojů podporující komunikaci mezi zákazníky a společností Nord.

Ilustrace: Zákaznický portál myNORD poskytuje rychlý přístup k rozsáhlým informacím pomocí nástrojů OrderManager, newsletteru, DriveExpert, a LocatorTool.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP