www.modernitovarna.com
INTERROLL

Interroll představuje nový přisunovač pro pásové třídiče

Sant'Antonino, Švýcarsko, 30. listopadu 2018. Uvedením nového přisunovače rozšiřuje Interroll svou modulární platformu pro zvláště efektivní tok materiálu. Přisunovač je navržen pro práci s pásovými třídiči se zkříženými pásy Interroll. Nový přisunovací modul kombinuje velkou rychlost přisunování s omezenými požadavky na prostor. Umožňuje tak výrazné zlepšení toku materiálu v automatických třídicích systémech.

Interroll představuje nový přisunovač pro pásové třídiče
Ačkoliv jsou nové přisunovací moduly mnohem efektivnější než ty předchozí, jejich konstrukce je kompaktnější. Navíc jsou v provozu mnohem tišší a jsou vhodné pro přepravu malého zboží. Nové přisunovací moduly, inspirované konstrukcí úspěšné platformy MCP (Modular Conveyor Platform) firmy Interroll nabízejí všechny výhody modulární dopravníkové platformy s ohledem na flexibilitu a efektivitu. Například kompaktní přisunovací dopravníky jsou poháněny vysoce výkonnými a kompaktními synchronními pohony s řemenicí, a proto nepotřebují, aby byla na motoru namontována převodovka. To umožňuje instalovat vedle sebe více přisunovacích dopravníků bez velkých požadavků na montážní prostor. Použití pružných pásů znamená, že jednotlivé dopravníky v dopravníkové lince mohou být v případě potřeby rychle odpojeny. Výsledkem je poměr délky k šířce 1 : 2, což umožňuje dosáhnout vyšších rychlostí dopravy a neuvěřitelně malých rozestupů mezi jednotlivými dopravovanými kusy zboží. To uživatelům usnadňuje transport i malého zboží.

Přesně nastavitelná rychlost pohybu pro optimalizaci přisunování zboží
Nové přisunovací dopravníky se skládají z více dopravníkových pásů s nezávislým pohonem. To umožňuje přesně regulovat rychlost pohybu a uspokojit tak požadavky každého třídiče. Uživatel může dosáhnout optimální rychlosti přísunu dopravovaného zboží. Například jestliže jsou do hlavního toku zboží přisunovány různé tříděné kusy zboží, umožňuje individuální zrychlení nebo zpomalení přísunu umístit jednotlivé kusy do prázdných kontejnerů hlavního dopravníku.
Nové řešení kromě výrazného rozšíření funkcí přináší výhody při instalaci a údržbě. Předem smontované dopravníkové pásy, které jsou vybaveny prvky pro ochranu prstů, mohou být snadno a ergonomicky namontovány z horní strany. Použití pružných dopravníkových pásů znamená, že není třeba je v pravidelných intervalech napínat.

Interroll představuje nový přisunovač pro pásové třídiče

Interroll představuje nový přisunovač pro pásové třídiče

Popisek:
Kompaktní, modulární a s velkou rychlostí přísunu: nové přisunovací moduly Interroll

Kontakt:
Martin Regnet
Interroll (Schweiz) AG
Global PR Manager
Via Gorelle 3 | 6592 Sant'Antonino | Switzerland
+410850 +41 91 850 25 21
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.interroll.com
 
 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP