www.modernitovarna.com
Westermo Teleindustri AB

Zařízení Wolverine 200 obdrželo souhlas k provozu v prostředí Class 1, Division 2

Tři modely populárního zařízení Wolverine Ethernet Extender series od společnosti Westermo obdržely souhlas k provozu v prostředí Class 1, Division 2. To umožní, aby zařízení Wolverine bylo instalováno v nebezpečných nebo potenciálně explozivních prostředích obsahujících nestálé, hořlavé páry a plyny.

Zařízení Wolverine 200 obdrželo souhlas k provozu v prostředí Class 1, Division 2
Class 1 Division 2 je označení pro prostředí, ve kterém jsou nestálé hořlavé kapaliny a plyny v takovém omezeném množství, že zápalné koncentrace těchto substancí pravděpodobně neexistují za normálních provozních podmínek. Obdržet souhlas pro provoz v Class 1, Division 2 je velmi obtížné a provádí ho třetí strana ve zkušebních laboratořích a jeho kladný výsledek pak umožňuje používat danou jednotku v prostorech s USA klasifikací nebezpečí výbuchu.

Toto schválení umožní používat jednotky v takové šíři prostředí v průmyslových odvětvích, jako je naftařský a plynařský sektor, petrochemický průmysl, zpracování kovů a v celé řadě dalších průmyslových oborů, která operují v drsných podmínkách.

Zařízení Wolverine obdrželo od ATEX též schválení dle II 3G EEx nA IIT5, jenž je evropským ekvivalentem k Class 1, Div 2. To znamená, že DDW jsou schválené pro aplikace v explozivních prostředích prakticky na celém světě.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP