www.modernitovarna.com
Amiantit

Rozvojový projekt průmyslové zóny Sector S-26 – Villalonquéjar IV (Burgos)

Představujeme rozvojový projekt průmyslové zóny Sector S-26 - Villalonquéjar IV nacházející se ve městě Burgos, který se bude realizovat s použitím sklolaminátových trub GFRP od Amitech Spain Flowtite. Cílem tohoto projektu je instalace drenážního systému pro odvod dešťové vody pomocí spádového potrubí.

Rozvojový projekt průmyslové zóny Sector S-26 –  Villalonquéjar IV (Burgos)
Organizační jednotkou odpovědnou za realizaci tohoto projektu je dočasné konsorcium U.T.E. S-26 VILLALONQUEJAR, které tvoří společnosti Dragados, Excavaciones Saiz a Raimconsa. Projektantem projektu je konsorcium Consorcio para la Gestión del Polígono Industrial Villalonquéjar IV, které tvoří Ayuntamiento de Burgos a Caja de Burgos.

Jak je patrné z fotografie, jedná se o tři řady sklolaminátových trub FLOWTITE GFRP. Trouby budou uložené do země a zasypané štěrkem. Finální vrstva zeminy pak bude odebrána z materiálové jámy.

Sklolaminátové trouby FLOWTITE GFRP mají délku 7500 m a průměry od DN 800 mm do DN 2 000 mm a koeficient tuhosti od NS 5 000 do NS 10 000.

Jedním z aspektů při volbě potrubí pro tento projekt odvodnění průmyslové zóny určené pro více komerčních objektů je složení odpadních vod. Trouby GFRP jsou kompletně odolné vůči korozi a nevyžadují žádnou další ochranu, což znamená velmi nízké náklady na údržbu celé instalace.

Navíc, protože trouby Flowtite GFRP mají velmi nízký koeficient Manningův drsnostní koeficient, dokáží při stejném průměru zajistit větší průtočnost než jiné typy trub, například betonové.

Trouby GFRP rovněž nabízejí velkou flexibilitu pro zřizování šachtic, protože pokaždé je možné vybudovat šachtici s požadovanou výškou. Ve většině případů bude použita minimální výška, abychom pak mohli pokračovat s betonovou konstrukcí. Na fotografii je zobrazena práce, která se musí provést: vytvoření betonové desky pro uložení kruhů z prefabrikovaného betonu a hrdla pro omezení průtoku.
 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP