www.modernitovarna.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Nové výrobky pro spínání a ovládání v nebezpečných prostorech

Společnost Pepperl+Fuchs se již mnoho let soustředí na elektrická spínací zařízení určená do nebezpečných prostor. Na veletrhu Hannover Messe představila významné rozšíření a doplnění svého sortimentu výrobků pro ochranu před výbuchem.

Nové výrobky pro spínání a ovládání v nebezpečných prostorech
Certifikované spínače pro montáž do panelu – s mnoha volitelnými funkcemi
Společnost Pepperl+Fuchs dodává velké množství produktů s mnoha rozdílnými typy ochrany a variantami krytů pro řízení strojů a rozvod elektřiny v nebezpečných prostorech.

Spínače a tlačítka pro montáž do panelu

Zvláštní pozornost přitahuje kompletní nabídka spínačů, podsvětlených tlačítek a tlačítek nouzového zastavení. Jsou charakteristické malou hloubkou zástavby. Bajonetové uchycení umožňuje rychlou a bezpečnou instalaci do jakéhokoliv spínacího panelu. Všechny spínače jsou certifikované jako Ex e pro použití v běžných panelech v nebezpečných prostorech.

Novinky pro nebezpečné prostory: sirény a majáky se sirénou

Společnost Pepperl+Fuchs představuje nové sirény a majáky se sirénou určené pro nebezpečné prostory. Majáky se sirénou vydávají světelné a zvukové znamení v podobě blikajícího světla a dobře slyšitelného alarmu.

Odpojovací a bezpečnostní spínače

Tato řada spínačů zajišťuje bezpečný provoz motorů a pohonů v prostředích s nebezpečím výbuchu. Společnost Pepperl+Fuchs přichází s kompletně novou typovou řadou s ochranou Ex de. Bezpečnostní spínače s ochranou proti neoprávněné manipulaci mají tři uzamykatelné polohy. Všechny spínače jsou k dispozici v tří-, čtyř- a šestipólové verzi pro proud 16, 25 nebo 40 A a s krytem z plastu vyztuženého skleněnými vlákny nebo z korozivzdorné oceli.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION
Špičková přepěťová ochrana M-LB-5000

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP