www.modernitovarna.com
ARC INFORMATIQUE

PcVue je ve shodě se specifikací B-AWS podle BTL

PcVue, systém SCADA z nabídky firmy PcVue Solutions, pomáhá certifikovanou implementací zajistit interoperabilitu a otevřenost systémů. PcVue, již dříve s driverem IEC 61850 certifikovaným firmou DNV-GL (dříve Kema) a s profilem BACnet Operator Workstation (B-OWS) uvedený na seznamu BACnet Testing Laboratory (BTL), nyní získal od BTL také certifikát o shodě pro BACnet Advanced Workstation (B-AWS).

PcVue je ve shodě se specifikací B-AWS podle BTL
Pracovní stanice B-AWS umožňují operátorům přistupovat k systémům od různých dodavatelů z jednoho místa. Pracovní stanice B-AWS mohou být používány pro uvádění systémů BACnet do provozu a pro jejich provoz, včetně modifikací a konfigurace přístrojů zapojených v systému. Pokryty jsou všechny oblasti interoperability, včetně sdílení dat, notifikace alarmů a událostí, záznamu trendů, logování událostí a plánování.

Uvedení na seznamu BTL znamená shodu produktu se standardem BACnet a je v mnoha případech vyžadováno pro zařazení do nabídek projektů. Zajišťuje vlastníkům a správcům budov jejich investice do všestranně otevřené platformy, která vyhovuje potřebám dneška i budoucnosti.

Společnost PcVue se svými pobočkami je již mnoho let zapojena do komunity BACnet a je členem asociací BIG-CA, BIG-EU a BACnet International.

Oficiální seznam produktů testovaných BTL je zde.
PcVue je ve shodě se specifikací B-AWS podle BTL

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
UMB800

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP