www.modernitovarna.com
Seco Tools

Nová bezpečná třída TP3501 společnosti Seco s detekcí použití řezných hran

Společnost Seco Tools rozšířila svou řadu tříd břitových destiček TP s technologií Duratomic o třídu TP3501, která je navržena tak, aby poskytovala optimální všestrannost a bezpečnost použití. Tato nová třída je ideální první volbou pro soustružení s těžkými přerušovanými řezy, pro méně stabilní stroje, obrábění menších vnitřních tvarů nebo pro součásti se slabým upnutím z důvodu jejich velikosti či tvaru.

Nová bezpečná třída TP3501 společnosti Seco s detekcí použití řezných hran
HQ_IMG_TP3501

Třída TP3501 navazuje na třídy TP2501, TP1501 a TP0501 a doplňuje tak řadu řezných materiálů pro soustružení ocelí. Břitové destičky využívají nejnovější technologii povlakování Duratomic společnosti Seco a jsou optimalizovány pro vysoký a spolehlivý výkon v širokém spektru aplikací. Společnost Seco představila v roce 2007 první průmyslové využití řízeného texturového povlakování α-fáze Al2O3, kdy proces technologie Duratomic manipuluje s prvky povlaku na úrovni atomů a tím dosahuje lepších mechanických vlastností i tepelné odolnosti. Díky rovnováze mezi houževnatostí a pevností plní tyto třídy stabilně a spolehlivě i ty nejnáročnější požadavky na výkonnost.

Nová třída TP3501 rovněž využívá koncept Seco EDGE INTELLIGENCE, který kombinuje naše rozsáhlé znalosti a zkušenosti s vysoce výkonnými břitovými destičkami způsobem, který vede k nejlepším výsledkům využitelnosti nástrojů pro potřeby konkrétní aplikace. Třída nabízí technologii chromové detekce opotřebení břitů, která uživateli umožňuje snadno odhalit, zda již byly řezné hrany břitové destičky v kontaktu s obrobkem, a tím omezuje potenciální plýtvání.

Úplný rozsah třídy TP3501 zahrnuje téměř 400 břitových destiček v široké škále dostupných geometrií, včetně té s nejvšestrannějším použitím, geometrie M6.

Další informace o třídě TP3501 vám poskytne místní zástupce společnosti Seco, případně je naleznete na webových stránkách
https://www.secotools.com/en/Global/Products/Turning/General-Turning/New-Duratomic-TP3501/

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP