www.modernitovarna.com
Seco Tools

Společnost Seco spouští nové globální webové stránky Velký rozsah informací a optimalizované uživatelské prostředí poskytuje výrobcům řešení pro všechny potřeby obrábění kovů

Společnost Seco Tools, jeden z největších celosvětových poskytovatelů komplexních řešení pro obrábění kovů, která daleko přesahují rámec produktů pro frézování, obrábění otvorů, soustružení a upínání nástrojů, spouští své nové globální webové stránky www.secotools.com. Nový web secotools.com poskytuje výrobcům řešení pro zvýšení produktivity a pomáhá jim orientovat se v komplexních procesech obrábění kovů s využitím celého sortimentu vysoce výkonných produktů a technických informací. Na jednom místě zde získáte přístup k těm nejlepším zdrojům a podpoře v oboru obrábění kovů. „Ve společnosti Seco si uvědomujeme, že v dnešním konkurenčním tržním prostředí potřebují výrobci rychlá a spolehlivá řešení pro náročné úkoly v oblasti obrábění kovů,“ říká Lars Bergstrom, generální ředitel společnosti Seco Tools. „Nový web secotools.com umožní našim zákazníkům snáze vyhledat potřebné produkty a zvýšit jejich produktivitu.“

Společnost Seco spouští nové globální webové stránky  Velký rozsah informací a optimalizované uživatelské prostředí poskytuje výrobcům  řešení pro všechny potřeby obrábění kovů
018371_HQ_IMG_Key_Visual_Dotcom_RGB.jpg

Web nabízí efektivní vyhledávač a jednoduchou navigaci, která uživatelům umožní snadno a rychle vyhledat všechny potřebné informace 24 hodin denně/ 7 dní v týdnu, a to z jakéhokoliv zařízení. Funkce pokročilého vyhledávání pomůže zákazníkům rychle nalézt nástroje a obráběcí strategie vyhovující jejich potřebám.

Mezi tyto nové efektivní funkce našeho webu patří i Suggest, pokročilý nástroj pro online výběr produktů, s jehož pomocí lze nalézt vhodná řešení vyhovující specifickým požadavkům každé aplikace. Na základě vstupních informací zadaných uživatelem funkce Suggest rychle určí nejvhodnější parametry obrábění a poskytne kompletní doporučení nástrojů.

Uživatelé jistě ocení bezproblémové, rychlé a snadné objednávání v novém obchodu Seco Online Store. Zákazníci mohou zvýšit svoji produktivitu díky rychlému přístupu k aktuálním informacím o produktech, cenách, slevách a místní skladové dostupnosti. Seco Online Store také umožňuje sledovat stav objednávky, informace o dodávce a historii objednávek.

Mezi další funkce nového webu patří mimo jiné sekce novinek a událostí, která zákazníky a partnery pravidelně informuje o aktuálních novinkách, článcích a připravovaných akcích. Najdete zde i centrum pro stahování se snadným přístupem k nejlepším informacím a zkušenostem z oblasti obrábění kovů.

Flexibilní a přizpůsobivý design nových webových stránek poskytuje optimální zobrazení na různých zařízeních. Uživatelé mohou tedy web bez problému navštívit prostřednictvím stolního počítače, notebooku, chytrého telefonu či tabletu.
Web společnosti Seco Tools je zde pro vás na adrese www.secotools.com.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP