www.modernitovarna.com
Steute

Flexibilní použití, konfigurace online

Bezdrátový ovladač pro síť sWave.NET®

Flexibilní použití, konfigurace online
Na veletrhu SPS IPC Drives 2016 představila divize Wireless firmy steute nejnovější verzi svého bezdrátového ovladače RF BF 74-NET. Co jej odlišuje od jeho předchůdců, je možnost integrace do bezdrátové sítě sWave.NET®.

To znamená, že bezdrátový ovladač je možné jednoduše umístit v provozu nebo poblíž stroje. Potom může komunikovat nikoliv s přijímačem v rozváděči, ale s nejbližším přístupovým bodem bezdrátové sítě, která pracuje na jedné ze tří frekvencí 868, 915 nebo 922 MHz, a je tedy použitelná po celém světě.

Tato nová verze je přitom stále součástí osvědčeného a ověřeného modulárního systému: bezdrátový ovladač je navržen tak, aby mohl být nakonfigurován podle potřeby. Spínací vložky a různě zbarvené kloboučky hřibových tlačítek mohou být kombinovány s různě barevnými tlačítky, otočnými a páčkovými spínači. Uživatelé si mohou vybrat kryty pro jeden, dva nebo tři spínače. Nejjednodušší je vybrat si v online konfigurátoru na webových stránkách firmy steute.

Množství variant spínačů řady RF BF 74 – v kombinaci s bezdrátovou komunikací – vytváří předpoklady pro flexibilní použití v různých oblastech v průmyslu nebo v technice budov.

Montáž těchto ovladačů je také snadná: uživatelé nepotřebují pokládat žádné kabely, ale jen připevnit kryt na stěnu nebo na stroj. Ovladač se potom v režimu teach-in přihlásí do bezdrátové sítě sWave.NET® v několika jednoduchých krocích.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP