www.modernitovarna.com
ARC INFORMATIQUE

PcVue 11.2 integruje systémy SMART Buildings a DER (Distributed Energy Resources)

Konsolidace systémů Building Automation, Energy Management a Industrial Equipment s funkcemi Enhanced Cybersecurity Features

PcVue 11.2 integruje systémy SMART Buildings a DER (Distributed Energy Resources)
Na trh byla uvolněna verze PcVue 11.2 – první platforma pro systémy typu SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition), BMS (Building Management Systems) a HMI (Human-Machine Interface).

Společnost BACnet Testing Laboratories uvádí PcVue 11.2 v seznamu otestovaných produktů pro BACnet Advanced Work Station (B-AWS). PcVue 11.2 nabízí plnou integraci se zařízeními BACnet s doplňky, které zvyšují efektivitu návrhu a usnadňují použití. Pokroky v komunikaci se zařízeními budov zahrnují vedle již zavedených ovladačů pro LonWorks a Modbus také nativní ovladače pro KNX a COMMEND SA ICX (pro monitorování a řízení interkomu). Nové knihovny BMS obsahují objekty GEZE pro dveře, okna a zabezpečovací techniku.

PcVue 11.2 nabízí konsolidaci a integraci pro podporu konvergence systémů SMART Buildings, DER (Distributed Energy Resources), Infrastructure, Transportation a Industrial Automation. Nová verze obsahuje vestavěné ovladače pro interoperabilitu systémů Energy Management a SMART Grid včetně podpory komunikačních standardů IEC 61850, 61400-25, 60870-5-104 a DNP3.

Využití, IT a kybernetická bezpečnost

Primárním cílem návrhu bylo zvýšení kybernetické bezpečnosti dodatečnou ochranou serverových komponent včetně PcVue v podobě služby s klienty využívanými jako aplikace na běžných počítačích. K dispozici je kompletní sada nástrojů pro konfiguraci a diagnostiku, využitelná lokálně i vzdáleně. Systém PcVue sám je dodáván zabezpečený podpisem instalace a podpisem binárního souboru. Je plně integrovaný do Microsoft Windows® Active Directory a podporuje zabezpečený HTTP (HTTPS).

Mobilní řešení PcVue bylo doplněno o rozšířitelné klienty HTML5 doplňující WebVue a TouchVue, a mobilní aplikace pro notifikaci alarmů a událostí s možností zobrazovat trendy a vyhledávat proměnné, které nevyžadují žádnou konfiguraci mobilního zařízení.

PcVue 11.2 integruje systémy SMART Buildings a DER (Distributed Energy Resources)

PcVue pokračuje ve strategické politice udržovat zpětnou kompatibilitu i při rozšíření stávajících a doplnění nových funkcí. PcVue je osvědčený systém „future proof“, který ochraňuje investice zákazníka po více než 30 let. PcVue 11.2 je určen pro Microsoft Windows® Server 2008-2014 a operační systémy Microsoft Windows® 7 až 10 s pokračující podporou pro virtualizaci prostřednictvím Hyper-V and VM-Ware.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
UMB800

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP