www.modernitovarna.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

UMB800

Snímač UMB800 od firmy Pepperl+Fuchs je nejmenší ultrazvukový snímač na světě v utěsněném pouzdru z korozivzdorné oceli. Je celý vyroben z materiálů schválených FDA. Díky velkému rozsahu detekce a vysoce kompaktní konstrukci přináší nové možnosti automatizace v prostředí s velkými požadavky na hygienu.

UMB800
Nové snímače řady UMB800 mají kryt z korozivzdorné oceli V4A, který splňuje hygienické požadavky. Drsnost povrchu do 0,8 μm snižuje riziko mikrobiální kontaminace. Vnější povrch je kompletně utěsněn a nejsou v něm žádné otvory. Snímač odolává čištění párou i agresivními čisticími prostředky. Krytí je IP68/IP69K a snímač má certifikaci ECOLAB. Jestliže je snímač nainstalován do existujícího zařízení, není třeba měnit žádné čisticí procesy.
Snímač UMB800 s průměrem 18 mm a délkou 55 mm je nejmenší ultrazvukový snímač na světě v utěsněném korozivzdorném krytu. Kompaktní konstrukce neomezuje technické parametry: snímač má výjimečně široký měřicí rozsah s mrtvou zónou jen 70 mm a dosahem 800 mm.
Snímač vyhovuje směrnicím EHEDG (European Hygienic Engineering and Design Group). Všechny materiály jsou schváleny FDA. Certifikát se vztahuje i na montážní konzolu zkonstruovanou s ohledem na použití v prostředí se zvýšenými požadavky na hygienu. Pro montáž není třeba žádné nářadí. Snímač odolává značným výkyvům teploty a zůstává funkční i při trvalé pracovní teplotě +85 °C.

UMB800


Snímače řady UMB800 jsou primárně určené do prostředí se zvýšenými požadavky na hygienu v potravinářském a farmaceutickém průmyslu. Svoji výkonnost dokazují zejména při použití v agresivním prostředí, např. v chemickém průmyslu nebo v gumárenství. To platí i pro zařízení, kde jsou snímače vystaveny masivnímu vlivu čištění. Typické oblasti použití jsou balení potravin na zatavovací tácky nebo měření polohy hladiny ve sběrných nádobách, výroba pneumatik, stejně jako lakovny a galvanovny, např. pro detekci dílů vstupujících do kyselé lázně a vystupujících ven.

 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION
Špičková přepěťová ochrana M-LB-5000

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP