www.modernitovarna.com
Ingersoll Rand

½” nástroj Impactool ® 2131PSP s certifikací ATEX

Ingersoll-Rand vám s potěšením oznamuje nový přírůstek do své série nástrojů impactool ® s certifikací ATEX – tentokrát je to 2131PSP ½” výkonnostní impactool ® s čtvercovou násadou pro údržbu. Se silou 816 Nm a váhou pod 2kg nabízí jedinečný poměr váhy a výkonu, jaký jinde nenajdete.

½” nástroj Impactool ® 2131PSP s certifikací ATEX
Evropská směrnice ATEX (ATEX 137) 99/92/EC uvaluje na zaměstnatele povinnost najít a klasifikovat oblasti s potenciálem rizikovosti. Poté v těchto prostorách mohou být používány pouze výrobky, které mají stejnou nebo vyšší třídu klasifikace.

Nástroj 2131PSP impactool ® má montovaný kryt a váhu pod 2kg a nabízí výkon 816 Nm. Nabízí tak poměr váhy a výkonu, jaký jinde nenajdete. Vysoký výkon v kombinaci s ergonomickým designem, nízkými hladinami vibrací a hluku a kompletní ATEX certifikací pro Zónu 1 dává dohromady impactool ®, který je jedinečně vhodný pro údržbu v průmyslovém prostředí.

Nástroj 2131PSP používá unikátní Ingersoll-Rand’s systém ovládání jedním prstem (dopředu/zpět), má 4 úrovňový systém napájení v režimu dopředu, má výkyvné sání, které snižuje námahu operátora a má čepové ukotvení pro stabilitu zásuvky.

Nástroj2131PSP má certifikaci třídy EXII 2 GD c IIB 95ºC X a dále EXI M2 c IIB 95ºC X. Spolu se staršími modely 2141PSP (3/4”) a 2151P1SP (1”) tvoří 2131PSP od Ingersoll-Rand sortiment výkonnostních nástrojů impactool ® s kompozitním krytem a certifikací ATEX a je vám k dispozici právě teď.

Ingersoll-Rand je přední výrobce přístrojů s certifikací ATEX – nabízí široký sortiment pneumatických a hydraulických výrobků, čerpadel, motorů a zdvihacího zařízení – kryje tak poptávku v průmyslu, kde je třeba dbát na oblasti se zvýšenou hladinou rizika.

Kontakty pro tisk:
Ingersoll Rand
John SCHOFIELD
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP