www.modernitovarna.com
Ingersoll Rand

2135QPTiMAX 1/2" Titanium Impactool

Ingersoll Rand – přední světová společnost v oboru průmyslových a výrobních nástrojů a vybavení přichází s výrobkem 2135QPTiMAX, který představuje inovátorsky přepracovanou verzi zavedeného modelu 2135QPTi, pneumatického nástroje se čtvercovým náhonem o velikosti 1/2" Titanium Impactool™, kterého se po celém světě prodalo více než 700 000 kusů. Nový model 2135QPTiMAX se vyznačuje 10% nárůstem výkonu, propracovanějším ovládáním a zvýšenou spolehlivostí.

2135QPTiMAX 1/2  Titanium Impactool
„U našich zákazníků z odvětví průmyslu a montáží byl model 2135QPTi vždy ve velké oblibě,“ řekl John Schofield, manažer marketingu průmyslových řešení společnosti Ingersoll Rand. „Tento nový model z této platformy vychází a nabízí dokonce průmyslovým a montážním technikům i údržbářům ještě lepší vlastnosti.“

Nový model 2135QPTiMAX, to je ten nejvyšší výkon: utahovací moment je 1 054 Nm při chodu vzad a 1 486 Nm při chodu vpřed. Nový Impactool váží díky přepracovanému řešení proudění vzduchu pouze 1,84 kg a při zvýšení utahovacího momentu o 10 % poskytuje ten nejvýhodnější poměr výkon:hmotnost ve své kategorii. Nový model 2135QPTiMAX přesto nadále využívá výhod všech inovací, které pro řadu 2135QPTi znamenaly globální úspěch. Jeho příklepový mechanismus proto vydává vyšší výkon na jeden kilogram hmotnosti a je daleko více odolný kolísání proudění vzduchu než kterékoli jiné obdobné řešení. Kromě toho použití titanu jako materiálu při výrobě pouzdra příklepu znamená snížení hmotnosti a přináší jedinečnou odolnost a pevnost, nesrovnatelnou s jakýmkoli jiným materiálem.

Tento nový model je rovněž nově řešen z hlediska co nejlepšího ovládání. Jeho patentovaný a vysoce citlivý spouštěcí spínač a vylepšené nastavení regulátoru výkonu pomůže uživateli pohlídat si překročení utahovacího momentu u vysoce důležitých spojů. Ovládání chodu jedním prstem umožňuje obsluze pohodlné přepínání mezi jednotlivými úkony nebo způsoby použití.

Společnost Ingersoll Rand nyní dále uživatelům nástroje poskytuje prodlouženou dvouletou záruku na řadu 2135QPTiMAX včetně možnosti registrace nástroje. Nový model se vyznačuje optimalizovaným tokem vzduchu, zvyšující výkonnost tohoto nástroje až na maximum. Při nižší spotřebě vzduchu má model 2135QPTiMAX nižší náklady na udržování a méně prostojů než modely konkurenční. Na odolnosti nástroji dodává příklepové pouzdro vyrobené z titanu, robustní eloxované krycí desky a patentovaná metalurgie.

Více podrobností o modelu 2135QPTiMAX společnosti Ingersoll Rand vám sdělí váš odborný dodavatel nástrojů a nářadí, nebo můžete navštívit www.irtools.com/2135TiMAX.

Společnost Ingersoll Rand Industrial Technologies je dodavatelem výrobků, služeb a řešení, zlepšujících efektivitu využití energie, produktivitu i provozní podmínky. Náš pestrý a novátorský sortiment sahá od komplexních vzduchotlakových systémů, nářadí a čerpadel až k systémům manipulace s materiálem a kapalinami a našim ekologicky šetrným mikroturbínám. K lepší produktivitě přispíváme i prostřednictvím řešení vytvářených společností Club Car®, předním výrobcem golfových a užitkových vozidel pro firemní i soukromou klientelu.

Kontakt:
John Schofield
Marketingový manager, divize Industrial Tool Solutions
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP