www.modernitovarna.com
Asco

Nová velikost ventilů ASCO přináší zákazníkům používajícím ventilové ostrovy větší flexibilitu.

Nová velikost ventilů ASCO přináší zákazníkům používajícím ventilové ostrovy větší flexibilitu.
Společnost ASCO doplnila svou řadu ventilových ostrovů o novou velikost ventilů, která přináší flexibilitu do různých úloh a oborů průmyslu. Ventilové terminály („ostrovy“) ASCO Numatics mají větší rozsah průtoků, od 400 l/min do 3 820 l/min. Nové ventily řady 502 Serie jsou určené pro střední průtoky do 650 l/min. Nová základní deska dovoluje kombinovat v jednom terminálu dvě velikosti ventilů a umožňuje tak umístit v jednom terminálu jak ventily pro ovládání pohonů, tak i pneumatických prvků.
Ventily 502 Serie o velikosti 18 mm lze snadno integrovat se stávajícími systémy a jsou k dispozici plně vybavené pro montáž do ventilových terminálů. V kombinaci s novou elektronikou řady G3 nebo 580 mají ventilové terminály jeden z nejlepších poměrů mezi zástavbovou plochou a rozsahem průtoků.

Nabízený sortiment umožňuje přizpůsobit ventilové terminály rozličným úlohám v různých oborech, od automobilového průmyslu až k plnicím a balicím linkám. Vzhledem k široké škále příslušenství jsou ideální tam, kde je požadována i složitá konfigurace.
Návrh sestavy i v uvedeném případě složité konfigurace usnadňuje on-line konfigurátor ASCO, kterým lze navrhnout kompletní systém včetně příslušenství. To umožňuje uživatelům omezit potřebu manuálního sestavení nebo přizpůsobení na místě, maximálně zkracuje dobu montáže a uvedení do provozu stejně jako dobu odstávek při servisu a omezuje dobu potřebnou na inženýrskou práci jak při konfiguraci terminálů, tak při jejich údržbě v provozu.

Stejně jako u všech výrobků ASCO, také ventily řady 502 Serie jsou dotažené do posledního detailu. Mají krytí IP65, modulární konstrukci, jsou robustní a v provozu spolehlivé. V případě, že je třeba údržba, diagnostiku a zpětnou vazbu zrychluje a usnadňuje grafický displej umístěný přímo na modulu elektroniky.

Pro více informací o celém sortimentu ventilových terminálů ASCO Numatics prosím navštivte stránku www.asconumatics.eu/valve-islands

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP