www.modernitovarna.com
Asco

Ušetřete energii i náklady s novou řadou produktů pro úpravu stlačeného vzduchu od společnosti Emerson

Produkty pro úpravu stlačeného vzduchu ASCO Numatics™ série 653 vhodné pro použití v aplikacích, kde je požadován vysoký průtok vzduchu

Ušetřete energii i náklady s novou řadou produktů pro úpravu stlačeného vzduchu od společnosti Emerson
Společnost Emerson představuje řadu produktů pro úpravu stlačeného vzduchu ASCO Numatics série 653. Série 653 je k dispozici ve velikostech připojovacích závitů 3/4” a 1”, to zajišťuje vysoký průtok vzduchu. Zákazníci tak mohou napájet současně několik výrobků z jednoho filtrregulátoru, nebo maznice (FRL), nebo snížit pokles tlaku v systému, což snižuje jak spotřebu energie, tak náklady. Řady 651, 652 a 653 se skládají z filtrů, regulátorů, filtrregulátorů, maznic, ventilů pomalého náběhu, rychlého odvzdušnění, rozvodných bloků a uzavíracích ventilů.

„Představení řady 653 výrazným způsobem rozšiřuje naši globální nabídku produktů pro úpravu stlačeného vzduchu s vysokým průtokem,“ prohlásil Scott Weickel, viceprezident oddělení Technika pro automatizaci strojů společnosti Emerson. „Přidání nových velikostí portů nabízí mezinárodním výrobcům výběr z rozsáhlého portfolia technologicky pokročilých produktů pro úpravu vzduchu ve velikostech od 1/8” do 1” – navíc komplet od jednoho výrobce. To výběr i nákup výrazně zjednodušuje.“

Díky nejvyšším charakteristikám průtoku vzduchu vzhledem k velikosti, jaké na trhu najdete, jsou řady ASCO Numatics 651, 652 a 653 ideální pro použití v jakékoli situaci vyžadující velké množství vzduchu, nebo situaci kde je omezení prostorem. OEM výrobci budou těžit z širokého rozsahu teplot (-40 °C až 80 °C) a certifikací ATEX a CUTR, které umožňují použití tohoto produktu v náročných a výbušných prostředích či v situacích, jako je řízení ventilů v processním průmyslu. Modulární produkty pro úpravu stlačeného vzduchu jsou charakteristické robustní konstrukcí, snadnou montáží, sestavením i údržbou. Nová koncová příruba umožňuje demontáž různých sestav FRL i bez nutnosti odpojení potrubí.

Řady 651, 652 a 653 jsou vybaveny dopředu směřujícími, snadno čitelnými nízkoprofilovými manometry. Zásluhou volitelných integrovaných červených/zelených kontrolek rozsahu tlaku je monitorování požadovaného tlaku velice snadné. Malé rozměry a čisté linie jsou zárukou robustního a moderního designu výrobku. Štítky a kryty značené laserem zajišťují dlouhodobou čitelnost informací na výrobku dokonce i ve velmi náročných prostředích. Kromě toho byl pro koalescenční filtry a kombinované jednotky koalescenční filtr/regulátory přidán volitelný 3 mikronový vložený předfiltr . Není tak potřeba samostatný filtr pevných částic, což snižuje náklady, velikost i hmotnost.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP