www.modernitovarna.com
Sandvik Coromant News

Sandvik Coromant představuje novou identitu značky

společnost Sandvik Coromantpředstavuje novou identitu značky. Jejím základem je tzv. manufacturing wellness čili wellness při výrobě, tedy strategie, díky níž výrobci kráčí k vyšší odolnosti, úspěchu i udržitelnosti a mají pozitivní vliv na své okolí.

Sandvik Coromant představuje novou identitu značky

Prostředí v našem oboru se neustále mění. Firma Sandvik Coromant to dobře ví, a proto v posledních letech strategicky upravuje svou činnost, při níž klade důraz na aplikované vědomosti a špičkové dovednosti.

Naším hnacím motorem je sdílená vášeň pro techniku a řešení problémů. Na cestě k inovacím a zlepšením kráčí Sandvik Coromant bok po boku se svými zákazníky a partnery. V duchu spolupráce a progrese jsme vykročili na cestu za novou identitou naší značky, která dokáže čelit současným a budoucím digitálním nárokům. V nové značkové identitě rezonuje esence našeho přístupu i bohaté nabídky.

„Pevně věříme, že se úspěch neměří jen obchodními výsledky, ale také pozitivním vlivem na místní prostředí a na celý svět. Chtěli jsme, aby to nová identita reflektovala a byla z ní patrná podstata našich hodnot a ambicí,“ komentuje to Helen Blomqvist, prezidentka společnosti Sandvik Coromant. Firma Sandvik Coromant poskytuje svým spolupracovníkům plnou podporu, nutné vědomosti i vyspělé technologie, nezbytné pro správné výrobní návyky a vývoj udržitelných firem.


Sandvik Coromant představuje novou identitu značky

Základem strategie manufacturing wellness je atmosféra stabilních a úspěšných firem, soustředěných nejen na úspěch při své činnosti, ale také na pozitivní vliv na místní obyvatele a celou společnost.

„Manufacturing wellness je naším kompasem, jehož střelka ukazuje k budoucnosti. V ní úspěch kráčí ruku v ruce s udržitelností. S tímto přístupem hodlá Sandvik Coromant přispět k prostředí, v němž převládají správné výrobní návyky a snadno se v něm vyvíjejí udržitelné firmy,“ pokračuje Helen.

Nová identita prospěje nejdůležitějším aspektům značky Sandvik Coromant, k nimž patří webové stránky, newslettery, firemní prostory a centra, ale také způsob a vzhled balení.

www.sandvik.coromant.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP