www.modernitovarna.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Modulární konstrukce pro maximální flexibilitu

Modulární platformy v sortimentu HMI od společnosti Pepperl+Fuchs nabízejí individuální řešení vizualizačních aplikací od běžných prostředí až po zónu 1 prostředí s nebezpečím výbuchu.

Modulární konstrukce pro maximální flexibilitu

Modulární konstrukce VisuNet FLX


Řady HMI VisuNet GXP a VisuNet FLX určené pro použití v procesním průmyslu přinášejí uživatelům maximální flexibilitu. Modulární konstrukce umožňuje systém HMI nakonfigurovat tak, aby vyhovoval přesným individuálním potřebám, a poskytuje tak mimořádně rychlé a jednoduché možnosti servisu v provozních podmínkách. To znamená, že zákazníkům je k dispozici ucelená řada technických prostředků, možností instalace a periferních zařízení. Každý systém HMI se skládá alespoň z jedné řídicí jednotky a jedné zobrazovací jednotky, z nichž každá může být individuálně nakonfigurována. Pracovní stanice obsluhy od společnosti Pepperl+Fuchs jsou navrženy a certifikovány pro použití v prostředí ATEX/IECEx zóna 1/21, zóna 2/22 a Div 1. Kromě toho lze všechny výrobky používat i v běžném prostředí, bez nebezpečí výbuchu.

Firmware VisuNet RM Shell 5 vyvinutý společností Pepperl+Fuchs pro tenké klienty VisuNet je založen na systému Windows 10 IOT 2019 LTSC a umožňuje jednoduše provádět individuální úpravy. Nejvyšší bezpečnostní standardy a flexibilní možnosti konfigurace umožňují připojení k mnoha virtualizovaným a konvenčním systémům řízení procesů.


Modulární konstrukce pro maximální flexibilitu

Ucelená nabídka tenkých klientů až do zóny 1/21


Produktová řada je doplněna odolnými tenkými klienty typu box PC pro použití ve velínech i rozváděčích. Kompletní nabídku virtualizovaných a konvenčních systémů řízení procesů navíc doplňují mobilní tenké klienty v tabletech od společnosti Pepperl+Fuchs. Pomocí softwaru VisuNet Control Center lze tenké klienty bez problémů spravovat z jednoho místa – od zóny 1 až po velí

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP