www.modernitovarna.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Inovativní systémová řešení pro procesní automatizaci

Hledání řešení složitých problémů vyžaduje značné znalosti, zvláště pokud jde o nebezpečné oblasti. Ať jde o použití měřicí techniky v průmyslu nebo o vysoce flexibilní skříně pro ochranu proti výbuchu – jen ti, kteří mají potřebné znalosti v odpovídající oblasti, mohou nabídnout zákazníkům ideální řešení. Dlouholeté zkušenosti z oblastí automatizace strojní i procesní výroby umožňují společnosti Pepperl+Fuchs přizpůsobit se požadavkům zákazníků a přinášet na trh ty správné produkty.

Inovativní systémová řešení pro procesní automatizaci

Řada skříní GR v zajištěném provedení Ex e

Použití snímačů z automatizace strojní výroby v nebezpečných prostorech
Rostoucí úroveň automatizace v procesní výrobě zvyšuje poptávku po řešeních, která využívají měřicí techniku, a nebezpečné oblasti nejsou výjimkou. Pepperl+Fuchs nyní nabízí svým zákazníkům více a více na míru přizpůsobených řešení pro zóny 1 a 21 prostředí s nebezpečím výbuchu, která využívají snímače jinak používané v automatizaci strojní výroby a mohou být použita v mnoha různých úlohách. Od sledování skladů a prostor po oblasti, které se soustředí na bezpečnost osob a prostředí – v automatizaci pro ochranu proti výbuchu byl učiněn velký pokrok. Snímače od firmy Pepperl+Fuchs jsou umístěny v tlakotěsných krytech, které umožňují automatizovat výrobu i v náročných podmínkách. Například nejnovější pilotní projekt využívá fotoelektrické skenery R2000 v zóně 1 pro zajištění bezpečnosti plnění cisteren chemikáliemi.


Inovativní systémová řešení pro procesní automatizaci

Senzory RFID v pevném uzávěru Ex d

Řada GRP vysoce flexibilních skříní pro specifické požadavky
Řada skříní GR GRP perfektně splňuje požadavky na elektrickou instalaci v procesní výrobě. Produkty této řady jsou konstruovány tak, aby nabízely maximální flexibilitu pro širokou škálu úloh. Mnohé malé detaily usnadňují splnění specifických potřeb zákazníků. Důmyslné montážní mřížky odstraňují potřebu dříve užívaných montážních desek a současně umožňují rychlý a snadný návrh i instalaci svorek a spínačů. To také znamená, že jakoukoliv montážní lištu DIN lze namontovat pomocí samořezných šroubů. Inovativní systém rozpěrek umožňuje komponenty ve skříni instalovat do různých výšek. Různé velikosti a hloubky skříní zajišťují neomezenou flexibilitu. Skříně mají těsnění z mikroporézního silikonu a dosahují krytí IP66. Skříně této řady mohou být použity v prostředí od –60 °C v zónách 1/21 a 2/22.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP