www.modernitovarna.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Společnost Pepperl+Fuchs představuje novou generaci systému pro ochranu vnitřním přetlakem a provětráváním

Nový systém Bebco EPS® 7500 Series Ex pzc / Type Z nastavuje nové standardy pro řešení ochrany provětráváním.

Společnost Pepperl+Fuchs představuje novou generaci systému pro ochranu vnitřním přetlakem a provětráváním

Bebco EPS 7500-Series Type Ex pzc/Type Z


TWINSBURG, Ohio, USA – Pepperl+Fuchs, přední světová firma v oboru automatizace procesní výroby, představila pokročilý systém Bebco EPS® pro zajištění vnitřního přetlaku a provětrávání, navržený pro prostory Class I nebo Class II, Div. 2 podle amerických norem a pro zóny 2/22 podle ATEX. Inovativní a kompaktní manuální nebo automatický systém má všechny vlastnosti potřebné malé a efektivní řešení spolehlivé ochrany v prostoru s nebezpečím výbuchu.


Řada 7500 systému Ex pzc/Type Z pro zajištění vnitřního přetlaku a provětrávání plně automaticky nebo manuálně provětrává běžné uzávěry od nebezpečných plynů nebo prachu a zajišťuje v nich trvalý přetlak. To účinně omezuje klasifikaci prostředí v takto chráněných uzávěrech až na prostředí bez nebezpečí výbuchu. Systémy řady 7500 mají certifikáty ATEX a IECEx a schválení UL. Mají extrémně malé rozměry, jen 150 x 100 x 50 mm.


„Nové, kompaktní systémy řady 7500 se snadno používají a jsou velmi spolehlivé a efektivní. Při plně automatickém režimu poskytuje vynikající ochranu uzávěru pro elektrická zařízení v něm umístěná, jako jsou motory, pohony, řídicí systémy, rozváděče nebo analyzátory plynů,“ řekla Kristen Barbourová, manažerka marketingu. „Ať potřebujete ochranu před plynem, nebo prachem v petrochemickém nebo chemickém průmyslu či při těžbě ropy a zemního plynu – systém Bebco EPS 7500 může být použit v procesní výrobě kdekoliv na světě v případech, kdy bylo dříve třeba použít rozměrnější, těžší a dražší ochranu.“


Systémy řady 7500 obsahují inteligentní automatické monitorování a regulaci tlaku s přídavným plynem a funkcí kontinuálního průtoku. Systém má automatické nastavení a alarmový výstup pro spolehlivou ochranu. Konstrukce je z chromovaného hliníku schváleného pro použití v námořní dopravě – to znamená, že je dostatečně odolný v náročných podmínkách vyskytujících se v mnoha odvětvích procesního průmyslu. Systémy řady 7500 mají univerzální napájení AC/DC a jsou dostupné pro montáž do panelu i s vnější montáží. Velký dotykový displej umožňuje rychlé a snadné nastavení. Systém je současně vybaven stavovými LED, sloupcovým grafem tlaku a možností výběru mnoha programů.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP