www.modernitovarna.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Nová řada skříní z korozivzdorné oceli doplňuje nabídku řešení Ex e od firmy Pepperl+Fuchs

Společnost Pepperl+Fuchs zavedením řady skříní SR posiluje svou pozici dodavatele zařízení Ex. Nová řada skříní z korozivzdorné oceli se v nabídce specialisty na automatizaci procesní výroby připojuje k řadě skříní GR z plastu vyztuženého skleněnými vlákny. Nová řada završuje sortiment vysoce flexibilních a cenově výhodných skříní pro rozvaděče řídicích systémů a distribuci napájení s typem ochrany Ex e (zajištěné provedení).

Nová řada skříní z korozivzdorné oceli doplňuje nabídku řešení Ex e od firmy Pepperl+Fuchs

Svorkovnice SR

Zpočátku, po uvedení řady SR na trh, bude k dispozici několik verzí skříněk pro distribuované I/O, které budou zaměřené na požadavky petrochemického, chemického a farmaceutického průmyslu. Tyto verze budou průběžně doplňovány dalšími možnostmi, jako jsou svorkovnice a řídicí stanice, ovládací jednotky, odpojovače, bezpečnostní spínače a komponenty pro průmyslové sběrnice, aby uživatelé mohli v budoucnu využívat výhody kompletní nabídky.

SR - cenově výhodné skříně z korozivzdorné oceli v provedení Ex e pro různé aplikace
Řada skříní SR - z odolné korozivzdorné oceli - zahrnuje více než 30 velikostí, aby bylo možné vyhovět detailním požadavkům na rozměry pro každé zamýšlené použití. Pro další zvýhodnění z hlediska nákladů jsou kryty IP66 / NEMA 4X vždy redukovány na základní verzi. Veškeré příslušenství, jako jsou přírubové desky, závěsy dveří, čtvrtotáčkové uzávěry a mechanické zabezpečení, integruje společnost Pepperl+Fuchs pouze v souladu s příslušnou specifikací zákazníka. Různá mezinárodní schválení umožňují použití v celé řadě aplikací po celém světě.

V závislosti na požadavcích dané úlohy mohou být rozvaděče, které jsou certifikovány pro teplotní rozsah -60 °C až +120 °C, namontovány v místě provozu svisle nebo vodorovně. Všechny verze skříní řady SR, které jsou vhodné pro montáž na stěnu, lze přímo přišroubovat pomocí montážních konzol, otočných po 90°, nebo nýtovacích matic, a to bez dalšího přizpůsobování. Jsou-li skříně SR použity jako řídicí stanice, lze bloky kontaktů upevnit buď na lištu, nebo přímo na kryt skříně.

GR - sesterská řada skříní z plastu vyztuženého skleněnými vlákny
Ze strategického a technického hlediska doplňuje řada SR v sortimentu společnosti Pepperl+Fuchs již zavedenou řadu GR. V řadě GR jsou skříně IP66 / NEMA 4X z plastu vyztuženého skleněnými vlákny. Používá se antistatický a vysoce odolný polyester. Materiál je stabilizovaný proti uv-záření a má vynikající odolnost proti korozi.

Inovativní konstrukce skříní řady GR podstatně usnadňuje montáž: oddělené montážní kroky znamenají, že i velké a těžké skříně mohou být instalovány jednou osobou. Stejně jako řada SR, i řada GR má mnoho různých rozměrů a variant, které pokrývají širokou škálu aplikačních požadavků.


Nová řada skříní z korozivzdorné oceli doplňuje nabídku řešení Ex e od firmy Pepperl+Fuchs
Řídicí stanice GR

Řešení pro řízení i distribuci napájení v provedení Ex e z jednoho zdroje
Obě řady skříní Ex e jsou propojeny zastřešujícím konceptem služeb společnosti Pepperl+Fuchs, který se zaměřuje na maximalizaci vertikální integrace a poskytování rozsáhlé a trvalé podpory uživatelům. Kromě regionálních služeb v terénu mají zákazníci přístup k produktovým specialistům v šesti globálně distribuovaných Centrech pro technická řešení (SEC), kteří mohou pomoci se vším od přípravy nabídek až po projektování, konstrukci a certifikaci na zakázku přizpůsobených řešení pro řídicí techniku a distribuci napájení.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION
Dvoudílná přepěťová ochrana M-LB-4000
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION
BTC14 Box Thin Client

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP