www.modernitovarna.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

BTC14 Box Thin Client

Průmyslové box PC od firmy Pepperl+Fuchs je spolehlivý a odolný počítač pro vizualizaci informací z provozu v režimu tenkého klientu. Je speciálně navržen pro použití v nepříznivých podmínkách a nepřetržitý provoz 24/7 v průmyslovém prostředí.

BTC14 Box Thin Client

Obrázek 1: Čelní pohled na počítač BTC14

Nový průmyslový počítač BTC14, navržený tak, aby dlouhodobě odolával vysokým teplotám, rázům a vibracím, doplňuje nabídku již známého počítače BTC12 určeného pro použití se dvěma monitory a BTC01, prvního průmyslového počítače pro provoz se čtyřmi monitory.

BTC14 má čtyři digitální rozhraní DisplayPorts®, která umožňují zobrazit data z procesů až na čtyřech obrazovkách Ultra-HD (4K), aby obsluha měla optimální přehled všech informací. Díky dodatečné montážní sadě a odolné konstrukci mohou být počítače BTC14 instalovány na mnoha různých místech. Dlouhodobá dostupnost a moderní počítačová platforma zaručují, že počítače BTC14 budou splňovat i budoucí požadavky. Přede nainstalovaný firmware VisuNet RM Shell 5 od Pepperl+Fuchs zjednodušuje virtualizaci hostitelských systémů a umožňuje rychlou a intuitivní konfuguraci.

Nabídka počítačů typu Thin Client je doplněna o inovativní nástroj pro správu VisuNet Control Center, který umožňuje efektivní a centralizovanou správu všech zařízení kategorie Thin Client, jež využívají firmware RM Shell 5: od BTC ve velínech a pracovních stanic ve výrobě po vzdálené monitory v zóně Ex 1/21.


BTC14 Box Thin Client

Obrázek 2: Pohled na zadní stranu počítače BTC14

 

 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP