www.modernitovarna.com
HMS Industrial Networks AB

Společnost HMS Networks uvádí na trh první průmyslový 5G router a startovací sadu

Společnost HMS Networks uvádí na trh první komerčně dostupný průmyslový 5G router optimalizovaný pro průmyslové privátní sítě. Bezdrátový směrovač Wireless Router 5G podporuje sítě Ericsson Industry Connect 5G a umožňuje uživatelům začít s 5G v jejich vlastním areálu. HMS také nabízí hotovou startovací sadu pro testování a vyhodnocení typických případů použití v průmyslu.

Pro první uživatele

Bezdrátový směrovač Wireless Router 5G byl vyvinut technologickou iniciativou společnosti HMS Networks "HMS Labs" a umožňuje začínajícím uživatelům 5G, aby si vyzkoušeli novou techniku v praxi. Jde o první komerčně dostupný průmyslový 5G router optimalizovaný pro soukromé sítě, který prošel testem shody CE.

Sítě 5G přinášejí uživatelům v provozech komunikační standard, který odpovídá průmyslovým požadavkům, pokud jde o rychlost komunikace a zabezpečení, spolu s veškerou flexibilitou, kterou s sebou nese bezdrátové připojení.

Partnerství s firmou Ericsson

Wireless Router 5G prošel komplexními testy v síti Ericsson Industry Connect 5G v samostatném (stand-alone) provozu s využitím pásma n78. Umožňuje uživatelům vytvořit robustní mobilní připojení v prostředí průmyslové výroby. Díky podpoře mobilních sítí 4G a 5G je ideálním komunikačním řešením např. pro automaticky naváděná vozidla (AGV) a další průmyslové stroje a zařízení.

Startovací sada je k dispozici

Společnost HMS také nabízí startovací sadu, která je ideální pro vyhodnocení možností 5G a spuštění sítě pomocí Ericsson Industry Connect.

Sada obsahuje Wireless Router 5G a dva průmyslové senzory s rozhraním IO-Link odesílající data po síti 5G. To umožňuje uživatelům, aby si vyzkoušeli síť 5G ve svých podnicích, aniž by museli vyvíjet své vlastní řešení od nuly.

K datům ze senzorů lze přistupovat pomocí protokolů Modbus TCP a MQTT i ve formátu JSON. K dispozici je také webová ukázková aplikace, která zobrazuje data senzorů přenášená sítí 5G v běžném prohlížeči.

„Jsme hrdí na to, že jsme vždy v čele technického vývoje, a tento první komerčně dostupný průmyslový router 5G je toho dalším důkazem,“ říká Dr. Jens Jakobsen, manažer vývoje ve společnosti HMS Labs. „Wireless Router 5G a Starterkit 5G se senzory s rozhraním IO-Link umožní uživatelům snadno začít se sítěmi 5G v průmyslovém prostředí a využívat techniku, která bude pro toto odvětví nepochybně velmi přínosná.“

Nyní k dispozici prostřednictvím HMS Labs

Zpočátku bude router k dispozici pouze uživatelům systému Industry Connect od společnosti Ericsson. Probíhá kvalifikace několika dalších dodavatelů infrastruktury a telekomunikačních operátorů.

Video


Společnost HMS Networks uvádí na trh první průmyslový 5G router a startovací sadu


Více na: https://www.hms-networks.com/technologies/5G/5G-solutions-starterkits

Obrázky

Společnost HMS Networks uvádí na trh první průmyslový 5G router a startovací sadu
Wireless Router 5G od HMS.

Společnost HMS Networks uvádí na trh první průmyslový 5G router a startovací sadu


Společnost HMS Networks uvádí na trh první průmyslový 5G router a startovací sadu
Starterkit 5G se senzory s rozhraním IO-Link obsahuje v jednom balení Wireless Router 5G a dva senzory pro měření vzdálenosti a síly signálu.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP