www.modernitovarna.com
HMS Industrial Networks AB

Firmy Ewon a NVISO jako partneři uvádějí kyberbezpečnost v IIoT na novou úroveň

S vývojem v prostředí kybernetických hrozeb se společnost Ewon, obchodní jednotka v rámci HMS Networks a přední světová firma v oblasti komunikace na dálku v průmyslovém prostředí, spojila se společností NVISO, která je odborníkem v oblasti kybernetické bezpečnosti, s cílem posunout průmyslovou kybernetickou bezpečnost na novou úroveň.

Firmy Ewon a NVISO jako partneři uvádějí kyberbezpečnost v IIoT na novou úroveň
Vlevo: Jean-Christophe Epaillard, Information Security & Technology Manager společnosti Ewon Vpravo: Tim Beyens, Offensive Security & Software Security Services, NVISO

Zásadní úlohou je více než kdy jindy chránit továrny před škodlivými útoky. Společnost HMS Networks právě vyvíjí novou generaci produktů Ewon, které se budou vyznačovat kybernetickým zabezpečením vysoké úrovně, na trhu ojedinělým. Klíčovým prvkem v této bezpečnostní iniciativě je partnerství s odborníkem na kybernetickou bezpečnost, firmou NVISO, jež produktům v sortimentu Ewon pomáhá zajistit prevenci, detekci a účinnou obranu proti kybernetickým útokům.

Co je podstatou partnerství

Namísto každoročního auditu, který se obvykle zaměřuje na stejné problémové body, se společnost HMS rozhodla posunout laťku výše tím, že bude trvale spolupracovat s odborníky, jejichž znalosti a zkušenosti se v čase kontinuálně zlepšují. NVISO bude tedy pravidelně hodnotit systémy Ewon a poskytovat průběžně zpětnou vazbu o tom, jak se zlepšit. Partnerství doplňuje certifikaci ISO 27001, kterou společnost Ewon každoročně obnovuje, a zajistí, že produkty a služby Ewon budou vždy zabezpečeny na nejvyšší úrovni pro ještě lepší ochranu vzdáleného přístupu k průmyslovým strojům.

„Být vedoucím hráčem na trhu s více než 300 000 propojenými stroji je spojeno s velkou odpovědností – a to je něco, co nebereme na lehkou váhu. Začíná to slibem zajištění bezpečnosti a soukromí dat a zařízení našich zákazníků,“ říká Francis Vander Ghinst, generální ředitel obchodní jednotky HMS Networks Ewon.

Dostupné okamžitě prostřednictvím sítě partnerů

K tomu, zákazníkům pomohly využít sílu jejich dat, tvoří produkty Ewon robustní globální ekosystém, v němž je zapojeno více než 2 000 zkušených partnerů, jež jsou připraveni rychle vytvořit efektivní a integrované řešení vycházející z potřeb zákazníků.

Pro více informací navštivte www.ewon.biz a články báze znalostí v www.ewon.biz/support.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP