www.modernitovarna.com
Weland Solutions

Vertikální zakladače ze Švédska dobývají svět – nový distributor v České republice a na Slovensku

Firma Weland Solutions rozšiřuje pokrytí světového trhu a posiluje svou pozici předního dodavatele výkonných a inovativních řešení pro sklady a logistiku. Weland Solutions uvádí nového distributora na českém a slovenském trhu: VertiFlex. Společnost VertiFlex poskytuje svým klientům konzultace ohledně moderní techniky pro skladování a pomáhá jim řešit jejich problémy kombinací automatizovaných skladovacích systémů a transportních zařízení s inteligentním softwarem a integrací procesů.

Vertikální zakladače ze Švédska dobývají svět – nový distributor v České republice a na Slovensku
„Technika je v současné době do značné míry zaměnitelná. Nejdůležitější částí skládačky jsou lidé. Firma Weland Solutions nám naslouchá a oceňuje náš vklad založený na mnohaletých zkušenostech v oboru. Plány, které společně vytváříme, jsou velmi produktivní a motivující, a jsme proto rádi, že jsme se stali součástí rodiny Weland Solutions,“ říká Bohumil Tejnický, vlastník a „dream alchemist“ společnosti VertiFlex.
„Nejvyhledávanějšími řešeními na českém trhu jsou momentálně ta určená pro e-obchodování, servis na dálku a možnost poskytovat skladování jako službu,“vysvětluje Pavel Kraus, vlastník a „wise one“ společnosti.

Firma Weland Solutions podepsala nové smlouvy o spolupráci v distributory v Beneluxu, České republice, na Slovensku, v Polsku a v pobaltských státech. Ti teď spolu s distributory ve Skandinávii, Německu, Itálii, Rakousku, Švýcarsku, Británii a Španělsku pokrývají celou Evropu a přispívají ke globální expanzi firmy.

„Cílem je ještě více se přiblížit ke koncovým zákazníkům, stát se jejich dlouhodobými partnery a moci jim nabídnout ještě lepší služby a podporu. Naší silou je vysoká kompetentnost a vnímavost k potřebám zákazníků. Tak vytváříme nová řešení přizpůsobená jejich potřebám,“ říká Björn Karlsson, ředitel firmy Weland Solutions.

Akvizice WMS Compact Store

Společnost Weland Solutions loni uskutečnila akvizici systému pro řízení skladů (WMS) Compact Store, který podporuje všechny funkce, jež jsou součástí běžného provozu skladů, jako jsou dodávky zboží, kompletace, přidělování priorit a stanovení začátku vychystávání objednávek, přesuny a doplňování skladových položek a inventura skladu. Jsou-li správné produkty vždy na správném místě, je jednoduché optimalizovat celý průběh výroby. Systém nejenže pomáhá lépe využívat skladovací prostory a zajistit maximální skladovací objem na co nejmenším půdorysu, ale také zvyšuje rychlost vychystávání a zlepšuje zabezpečení správy skladu.

Weland Solutions průběžně pracuje na vývoji svých produktů a usiluje o splnění budoucích požadavků logistiky a skladování. Přesně stanovené postupy zaručují efektivní správu skladových zásob a produkty s dlouhou zárukou. V posledních několika letech vytvořila firma Weland Solutions řešení přizpůsobená na míru pro takové firmy, jako jsou Volkswagen, Tetra Pak, Koenigsegg, Bunzl Retail Supplies, Eurostar, Jensen Group, Bright Star Corporation, Tata Steel, Rolls Royce nebo Rimaster.

„Přestože naše aktivity jsou celosvětové, veškeré vývojové a konstrukční práce a výroba se stále odehrávají v provincii Småland ve Švédsku. Náš koncept je od počátku stejný – dodávat inovativní řešení a produkty vyrobené ve Švédsku,“ vysvětluje Björn Karlsson, ředitel firmy Weland Solutions.

Chcete-li o firmě Weland Solutions získat více informací, navštivte naši webovou stránku: www.welandsolutions.com.   Společnost VertiFlex lze kontaktovat e-mailem na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. nebo na telefonním čísle: +420 554 818 554.
 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP