www.modernitovarna.com
BALLUFF

Sledovat polotovary při výrobě je snadné – kompletní řešení pro dohledatelnost výroby

Dohledatelnost (traceability) vytváří štíhlé výrobní procesy, zjednodušuje dodávky just-in-time, pomáhá splnit zákonná nařízení a zaručuje kvalitu výrobků. Společnost Balluff, odborník na snímače a dodavatel techniky RFID, se může ohlédnout na 25 let svých zkušeností v této oblasti a nabídnout široký sortiment řešení pro sledování výrobků. Sortiment byl nyní doplněn o novou techniku RFID určenou pro prostředí s vysokou teplotou, která je často vyžadována při výrobě polovodičů, v lakovacích linkách nebo v sušicích pecích v automobilovém průmyslu.

Sledovat polotovary při výrobě je snadné – kompletní řešení pro dohledatelnost výroby
Společnost Balluff nabízí nejen ucelený sortiment volně kombinovatelných komponent pro LF, HF a UHF RFID, ale také množství stacionárních čteček čárových kódů, takže její zákazníci mohou realizovat systém pro dohledatelnost výrobků tak, aby byl přizpůsobený jejich požadavkům, ekonomicky výhodný a přitom na vysoké technické úrovni. Nosiče dat se připevňují přímo na sledovaný polotvar, jeho nosič nebo na zařízení a bezprostředně zaznamenávají každý krok výrobního postupu. To se děje za běhu výroby, takže data mohou být vyhodnocena v reálném čase nebo později – pro účely dohledatelnosti výroby dokonce i po několika letech.

Společnost Balluff nabízí systémy RFID řady BIS, v průmyslu osvědčená řešení pro extrémně náročná prostředí. Díky množství robustních nosičů dat a hlavic pro čtení a zápis s vysokým stupněm krytí mohou identifikační systémy Balluff splnit téměř jakékoliv požadavky, které se při použití v průmyslu vyskytují, ať je to při sledování toku materiálu, automatizované montáži, ve skladech nebo při kontrole kvality na pružných výrobních linkách.

Protože společnost Balluff již mnoho let spolupracuje s osvědčenými systémovými integrátory, uživatel vždy dostane individuální a ekonomicky výhodné řešení na vysoké úrovni, které perfektně splní jeho požadavky.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP